Alo!

ŽENO, JE*OTE, RUČAO SAM S MESIJEM

- Piše: K. RADULOVIĆ Konstantin.radulovic@alo.rs

Brazilac Felipe Kutinjo bio je zimus prva zvezda prelaznog roka, kad je za 160 miliona evra prešao iz Liverpula u Barselonu, ali i takva fudbalska veličina se zbunila pred legendom kakva je Lionel Mesi.

Prvotimac Katalonaca otkrio je engleskim medijima kako je bio veoma napet kad je prvi put trebalo da se vidi s Argentince­m, koga, inače, smatra za svog idola, zbog čega mu se čak i supruga smejala.

- Luis Suarez, koga poznajem iz Liverpula, ima odličan odnos s Mesijem i on je ugovorio da se vidimo u Barseloni u jednom restoranu. Sećam se da sam bio mnogo nervozan. Ej, pa trebalo je da se upoznam s najboljim fudbalerom na svetu. Istu nervozu sam imao i na početku karijere kad je trebao da se upoznam sa Stivenom Džerardom - rekao je Kutinjo.

Južnoameri­kanac je otkrio da nije bio zbunjen samo kad je trebalo da se rukuje s Mesijem već i dugo nakon zajedničko­g ručka, kad je došao kući.

- Mesi je odlična osoba, oduševio me je već na tom prvom sastanku. On je fantastiča­n, sasvim smiren i na zemlji. Otišao sam kući pun utisaka i rekao supruzi: „Je*ote, ženo, upravo sam ručao s Mesijem.“Ona je počela da se smeje, a ubrzo sam i ja. Bilo je mnogo zabavno - rekao je Kutinjo i dodao:

- Oduvek sam voleo Barselonu i kad se pojavila mogućnost da pređem u taj klub, za mene više nije postojala nikakva dilema. Hteo sam samo tu i nigde više. Zato mi je to upoznavanj­e s Mesijem bilo toliko važno i nikada ga neću zaboraviti.

„Luis Suarez je sredio da se sretnemo, a ja sam bio mnogo nervozan. Ej, trebalo je da se vidim s najboljim igračem sveta”, kaže Brazilac

 ??  ?? Kutinjo i njegova supruga
Alne
Kutinjo i njegova supruga Alne
 ??  ?? Od starta na istim talasnim
dužinama: Kutinjo i Mesi
Od starta na istim talasnim dužinama: Kutinjo i Mesi
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia