Alo!

BOLIME KU*AC ZA LUNU, zauvek ću biti tvoj Boba!

Đoganijeva htela da izađe iz „Zadruge“kada je videla da bračni par pleše

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Da Kristini Kockar treba malo da suprugu Slobodanu Radanoviću oprosti javnu prevaru i vezu sa Lunom Đogani jasno je svima koji su makar bacili pogled na proslavu 29. rođendana pevačeve supruge. Kija i Sloba su celo veče proveli zajedno, prisećajuć­i se lepih detalja iz veze i braka, a u jednom trenutku bračni par je čak i zaplesao. Zbog svega toga, Luna Đogani, bivša Slobina devojka, htela je da izađe iz „Zadruge“, ali ju je, umesto Radanovića, u tome sprečilo obezbeđenj­e.

Da proslava rođendana supruge „Pinkove“zvezde protekne u najboljem redu potrudio se sam pevač, koji je od drveta mudrosti tražio specijalni poklon za slavljenic­u.

- Želeo bih da Kristini priredim mali znak pažnje. Voleo bih da joj u kutiju stavite slatkiše. Kada bude stigla torta, napišite da je od mene. Kristina i ja smo bili zajedno pet godina i želim da dobije znak pažnje za 29. rođendan - rekao je Sloba i otkrio šta želi da piše na Kijinoj čestitki.

- Srećan rođendan i sve najlepše u životu želi ti Boba

- poručio je Sloba drvetu mudrosti, a taj gest se posebno dopao Kristini.

- Ovo mi je najlepša čestitka, ti si je pisao? - pitala je Kristina supruga kada je videla da joj je Sloba poklonio slatkiše i energetsko piće koje najviše voli.

- Svi te vole i drago mi je zbog toga. Neko je čak napisao da pozdravlja Bobu, a ne Slobu Radanovića - komentaris­ao je pevač dok je sa suprugom čitao rođendansk­e čestitke.

- Pišu tako jer sam rekla da postoji samo moj Boba, a da je Slobodan neko drugi. Mama me je pitala: „Da li ti njega stvarno voliš?“, a ja sam joj odgovorila

Ogorčena: Luna da sam volela mog Bobu, koji je bio divan - ćaskala je Kija sa suprugom, dok je Luna sama sedela za stolom.

- Koliko god da smo u lošim odnosima, ja sam ti ovde najveći i najiskreni­ji prijatelj - rekao joj je Sloba, a Kristina mu je zatražila da iskreno kaže šta oseća prema njoj.

- Neću o tome da razmišljam sada - odgovorio joj je Sloba, a prijatno ćaskanje supružnika na trenutak je prekinula Luna, koja je u naletu ljubomore tražila da je puste da izađe iz „Zadruge“.

Nakon bezuspešno­g pokušaja da je vrati u „belu kuću“, Sloba je bivšoj devojci poručio da će prestati da komunicira sa njom jer je „mentol“.

- Naljutila se na mene što đuskamo, ma briga me, boli me ku*ac - objasnio je Radanović supruzi nakon što se vratio na žurku, a priliku da zaplešu kao pravi zaljubljen­i par Kija i Sloba su iskoristil­i uz pesmu „Božanstven­a ženo“.

- Ti znaš da ja tebe volim najviše na svetu - rekla je Kija Slobi dok su plesali.

- Ne znam... - odgovorio je pevač uz osmeh, a kako je žurka odmicala, tako je bračni par bivao sve prisniji.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia