Alo!

Pomiri se sa mužem, želim ti sreću!

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Španska serija na zadrugarsk­i način definitivn­o nema kraja. Dok Luna Đogani udara glavom o zid, jer je kasno shvatila da ju je Sloba Radanović iskoristio i šutnuo, on za to vreme na sve moguće načine pokušava da se pomiri sa suprugom Kristinom Kockar. Radanović je očigledno shvatio da je van rijalitija slika o njemu i te kako loša, pa je odlučio da popravi utisak. S druge strane, dečko Kristine Kockar, sa kojim se smuvala nakon što ju je suprug prevario u rijalitiju, za „Alo!“kaže da bi voleo da se bivši supružnici pomire.

Naime, crnogorski biznismen Andrija Lazović prvi put otvoreno govori o tome što je njegova devojka rešila da oprosti mužu prevaru. Čak im je poželeo i sreću.

- Baš mi je drago, ne znam šta da kažem. Baš su super, skladan par! Neka se pomire, želim im sve najbolje - rekao je Andrija za „Alo!“, a na pitanje da li to znači da ga je Kija razočarala, Lazović kaže:

- Mene ne može više ništa da razočara.

Neka im je sa srećom rekao je

Kijin dečko.

Podsetimo, nakon Kristinino­g rođendana, na kojem su supružnici zajedno plesali, čitali čestitke i bili odlično raspoložen­i, usledila je kraća rasprava, nakon koje su Kija i Sloba čitavu noć proveli zajedno.

- Neću ni sa kim da se takmičim, ja sam van konkurenci­je! Ja sam tvoja žena, to je za mene poniženje. Ti si moj muž koji me je prevario i ima devojku. Ti pokušavaš da balansiraš, malo sa mnom, malo s njom - govorila je Kristina.

- Ja shvatam da sam go*no, ti mi to indirektno govoriš - rekao je pevač.

- Nemoj mi taj Mikijev fazon: „Ja sam najgori“. Boli me ku*ac što ti hoćeš da opustiš svoj mozak, kad moj mozak radi

300 na sat zbog stvari koje si ti meni učinio.

Kad si sve zas*ao, onda budi čovek do kraja. Budi čovek prema meni! Šta misliš kako mi je? Noćima ne mogu da spavam - vikala je Kija.

Ipak, izgleda da je Slobodan Radanović dao znak Kristini da bi se pomirio sa njom, ukoliko bi ona uputila javno izvinjenje njegovim roditeljim­a.

- Mene zanimaju ove lakše svari. Voleo bih, zbog mene i tebe, da se ti svima izviniš zbog onoga što smo im priredili. Mislim da je bolje da ustaneš i da se javno izviniš mojim roditeljim­a, kao i ja tvojim. Da se svim prijatelji­ma i porodici izvinimo i da ispravimo ako bi došlo do... - šaputao je Sloba Kiji nakon čega su jedno drugom pevali pesme u spavaćoj sobi.

 ??  ?? Ponedeljak, 28. maj 2018.
Ponedeljak, 28. maj 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia