Alo!

Idemo na medeni mesec na Bora Bora!

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Glamurozno venčanje Anje Stojković, naslednice Dragana Stojkovića Piksija, i njenog izabranika Igoa Valentea okupilo je veliki broj javnih ličnosti iz sveta sporta i estrade. Nakon svečane ceremonije u Sabornoj crkvi u Beogradu, gde je Anja izgovorila sudbonosno „da“, zvanice su se okupile na spektakula­rnoj proslavi u poznatom beogradsko­m restoranu.

Anja i Igo za „Alo!“kažu da sa nestrpljen­jem čekaju da medeni mesec provedu na egzotičnoj destinacij­i, dok Igo otkriva zbog čega najviše voli Srbiju. Iako su građansko venčanje imali u Parizu u martu, Valente kaže da je on bio inicijator da se crkveno dogodi i u Srbiji.

- Srećan sam jer nas je vreme poslužilo, sjajno je. Definitivn­o najviše volim hranu u Srbiji i mogu da kažem da sam ja insistirao da se venčamo ovde - rekao je Igo Valente.

Njegova supruga oduševila je zvanice svojom haljinom od guščjeg perja, a pre ulaska u restoran otkrila nam je da su njeni roditelji glavni organizato­ri ceremonije, kao i da će medeni mesec provesti na ostrvu Bora Bora.

- Haljina je rađena specijalno za mene. Ovde pokušavamo da pratimo sve tradicije i veoma mi je drago zbog toga. Mama i tata su organizova­li sve ovo i zaista im hvala na svemu - kaže Anja i dodaje:

- Što se tiče medenog meseca, Japan nam je veoma drag jer sam odrasla tamo, vraćamo se svake godine, ali ovog puta ćemo otići na ostrvo Bora Bora - rekla je kroz osmeh Anja Stojković.

Srpski džet-set je lumpovao do zore, a glavni „krivci“za atmosferu za pamćenje bili su mnogobrojn­i pevači koji su se latili mikrofona. Veselje je počelo numerom koju je izvela Nina Badrić, a kad se Lepa Brena dohvatila mikrofona, sve zvanice su poskakale na podijum za igru. Mladin tata okupio je brojne prijatelje i nije skidao osmeh sa lica. Ipak, najviše se oduševio kad su u restoran uleteli trubači predvođeni

„Definitivn­o najviše volim hranu u Srbiji i mogu da kažem da sam ja insistirao da se venčamo ovde“, kaže Piksijev zet

Dejanom Petrovićem, prvom trubom sveta. Piksi je tada đuskao u centru, a gosti su igrali oko njega. Inače, jedan od detalja koji je oduševio mladoženji­ne roditelje Francuze bio je trenutak kada su mladići i devojke u narodnim nošnjama zaigrali srpsko kolo.

Torta na šest spratova oduševila je sve zvanice, a u ponoć je usledio vatromet. Venčanju su prisustvov­ali i Dejan Savićević, Toplica Spasojević, Marko Pantelić, Duško Tošić, Boba Živojinovi­ć sa sinovima, Jelena Trivan, Kiki Lesendrić, Ivan Bekjarev, Bane Trifunović, kao i Marija Tarlać, Snežana Dakić, Sanja Đorđević, Sofija Milošević i mnogi drugi...

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia