Alo!

Kupanje na bazenima počinje prvog juna

-

U toku su poslednje pripreme uoči početka letnje sezone na beogradski­m otvorenim bazenima.

Vredno se radi na čišćenju, zameni pločica, košenju trave, popravci tuševa, a planiraju se i specijalni sadržaji, koji će obogatiti letnju ponudu. Javna kupališta, saznaje „Alo!“, otvoriće vrata tokom juna.

Po planu, sportsko-rekreativn­i centar „Milan Gale Muškatirov­ić“na

Dorćolu sezonu započinje

1. juna, ali se može dogoditi da otvaranje bude pomereno za nedelju dana zbog radova.

- Sredinom juna planiramo uvođenje noćnog kupanja (petkom) i tematske žurke - kaže za „Alo!“Marko Mandić, pomoćnik direktora za sport i usluge i dodaje da će cene karata biti iste kao i 2017.

Nadležni u SC „Tašmajdan“navode da su završne pripreme u toku, a da je otvaranje planirano 15. juna.

- Tokom leta će na bazenu biti organizova­n čitav niz zabavnih sadržaja, uz produženo radno vreme za noćno kupanje (do ponoći). Posetioci će moći da uživaju u nastupima di-džejeva, kao i bioskopski­m projekcija­ma na velikom ekranu - kaže Ivan Aksentijev­ić, direktor sektora prodaje i računovods­tva.

Cene ulaznica na „Tašmajdanu“ostaju iste kao i prethodnih godina.

Pripreme su u toku i u Sportskom centru „Banjica“, a nadležni poručuju da će sve biti spremno početkom juna.

- I ove godine radimo na poboljšanj­u sadržaja za naše goste, posebno kada je reč o deci i ugostitelj­skoj ponudi - ističe Vanja Pantović, rukovodila­c finansija i računovods­tva i dodaje da nema promena u ceni karata.

U upravi Sportsko-rekreativn­og centra „11. april“u Novom Beogradu kažu da početak rada otvorenih bazena vezuju za kraj školske godine, odnosno, polovinu juna.

- Tačan termin zavisi i od komisije koja izdaje dozvole za rad bazena, kao i vremenskih uslova - kaže za „Alo!“Marina Jovanović iz PR službe tog centra.

Kada je reč o ponudi, „11. april“priprema veoma kreativnu sezonu za posetioce bazena. Za kraj juna i početak jula planirani su i koncerti eminentnih svetskih bendova.

Zbog velikih radova u sportskom kompleksu „Košutnjak“, za sada nije utvrđen datum otvaranja, ali se očekuje da sve bude spremno sredinom juna.

Cene ulaznica za bazene, kako saznajemo, uglavnom ostaju iste kao i 2017. S. K.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia