Alo!

Karijuse, umrećeš!

TRAGIČAR FINALA LIGE ŠAMPIONA DOBIJA OZBILJNE PRETNJE

- Piše: D. BOŠKOV dejan.boskov@alo.rs

Policija ispituje sve poruke koje je Nemac dobio putem društvenih mreža posle kikseva u Kijevu

Policija ozbiljno istražuje sve pretnje koje je Loris Karijus, golman Liverpula, dobio putem društvenih mreža posle tragičnog izdanja u finalu Lige šampiona!

Engleski mediji prenose da su čuvar mreže i njegova porodica dobili zastrašuju­će pretnje besnih navijača posle dve ogromne greške koje je Nemac napravio u Kijevu, a koje su direktno uticale na to da Real Madrid pobedi sa 3:1.

- Posebna jedinica koja prati društvene mreže bavi se ovim slučajem. Veoma ozbiljno shvatamo sve što je napisano na društvenim mrežama i istražujem­o svaku moguću pretnju koju je dobio - kažu nadležni.

Kako je završena utakmica u kojoj je Karijus pogodivši ga u nogu Benzemi omogućio da dovede Real u vođstvo (1:0), a zatim i uspeo da pokaže da ima šuplje ruke posle šuta Bejla sa 25-30 metara, na društvenim mrežama osvanuli su brojni komentari poput „Karijus je ekvivalent za kancer“, „Molim te, molim te, molim te, dobij najteži oblik raka, ti patetični izgovoru za ljudsko biće“, „Idi i umri“, „Nadam se da će ti porodica umreti“...

Navijači Liverpula su bili toliko besni, da su i obrisali podatke sa Vikipedije, a kasnije su napisali i da je golman umro!

Fudbalska karijere Karijusa je verovatno završena, a sada će, očigledno, policija morati da se postara da mu život ne bude ugrožen.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia