Alo!

NEJMAR: PLAŠIM SE!

U SUPARNIK SRBIJE LONDONU NASTAVLJA PRIPREME ZA SP

- Piše: Ž. VUJIČIĆ zeljko.vujicic@alo.rs

Brazilci se od juče u Londonu pripremaju za Mondijal. Iz Rija, odakle su došli na Ostrvo, doneli su kompletnu opremu, a Nejmar pride i - strah.

Najbolji fudbaler suparnika naše reprezenta­cije u grupnoj fazi SP (27. jun, Moskva) otkrio je pre poletanja za Evropu da još nije maksimalno spreman. Tokom priprema u Granji Komari, brazilskom centru, Nejmar je odigrao trening meč, prvi otkako je krajem februara povredio stopalo.

- Fizički sam zdrav. Noga je u redu. Međutim, još nisam spreman 100 odsto. Prilagođav­am se na još nekoliko aspekata - rekao je najjači adut najvećeg favorita za osvajanje „Zlatnog globusa“na šampionatu u Rusiji. Nejmar je priznao da se još oseća nelagodno tokom treninga, ali ne u meri da mu smeta. - Vremenom će i to proći. Strah me je zbog tromesečno­g odsustva s terena, ali me neće zaustaviti. Ima mnogo dana do prvog meča na SP. Biću potpuno spreman. Ne postoji ništa što bi moglo da me zaustavi - tvrdi on.

Za razliku od brazilske javnosti, pa i naše, francusku i špansku više interesuje klupski status vlasnika rekordnog transfera. Iz Pari Sen Žermena poručuju da Nejmara neće pustiti, a u Realu ga, navodno, i dalje čekaju. - Pričaju besmislice. To nije vredno odgovora. Moj fokus je isključivo na brazilskoj reprezenta­ciji naglasio je Nejmar.

„Osećam strah zbog tromesečno­g odsustva s terena, ali to ne može da spreči moj povratak“, kaže zvezda Brazila

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia