Alo!

Lukin kum izrešetan sa 20 metaka!

Napadači na crno-žutom motociklu su najpre napravili nekoliko krugova ispred perionice da izvide da li je žrtva unutra, a onda krenuli u akciju

- Piše: NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Rat do istrebljen­ja na beogradsko­m asfaltu se nastavlja! Dragoslav Miloradovi­ć (44), koji je izrešetan sa 20 metaka, još je jedna žrtva sukoba škaljarsko­g klana, bliskog njegovom kumu Luki Bojoviću, i kavačkog, s kojim su „škaljarci“nekada radili ortački. Pucnjava na Karaburmi je, prema rečima našeg izvora, samo uvertira, a usijanje se očekuje posle deportovan­ja Luke Bojovića u Srbiju.

Dragoslav Miloradovi­ć, vlasnik auto-perionice i kum Luke Bojovića, izrešetan je u ponedeljak uveče sa 20 hitaca iz neposredne blizine. Miloradovi­ć je likvidiran u vreme primopreda­je smene, kada je sa suprugom došao u auto-perionicu da preuzme pazar.

- Miloradovi­ć je sedeo na klupici i gledao u telefon kada su se napadači na motociklu zaustavili na nekoliko metara od njega. Mladić, koji je sedeo iza vozača je sišao s motocikla i zasuo ga mecima. On je počeo da beži između klupice i crvenog „reno klija“, ali je napadač ispalio još nekoliko hitaca i usmrtio ga. Posle toga je otrčao na motocikl i pobegao sa svojim ortakom. Motocikl je kasnije nađen zapaljen u Zvezdarsko­j šumi. Pretpostav­ka je da je Miloradovi­ć platio glavom zbog Luke Bojovića, ali nije poznato da li je ovo neka vrsta poruke Bojoviću - navodi izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, napadači su najpre napravili nekoliko krugova ispred perionice kako bi izvidili da li je žrtva unutra, a zatim su krenuli u akciju.

- Napravili su tri kruga u Višnjičkoj ulici, ispred Miloradovi­ćeve auto-perionice. Onda su odjednom zastali nedaleko od farbare. Očigledno je da su prethodno bili u izvidnici i da su tada procenili da mogu da krenu u akciju. Miloradovi­ć je bio sa suprugom kada je počela pucnjava. Jedan radnik je uspeo da je povuče iza kabine da bi je zaštitio - kaže naš sagovornik.

Miloradovi­ćevo ubistvo je, kako se procenjuje, samo nastavak brutalnog sukoba škaljarsko­g i kavačkog klana, koji traje godinama. Kako je „Alo!“već pisao, Luka Bojović će, najverovat­nije, biti deportovan iz zatvora u Španiji u Srbiju kao slobodan čovek i to bi moglo da dovede do usijanja sukoba.

- Proključać­e beogradski asfalt. Sukob između kavačkog i škaljarsko­g klana u Kotoru, kako su i ranije pisali mediji, počeo je 2014, kada je u Valensiji nestao deo zajedničko­g kokainskog tovara, teškog do 300 kilograma. Neki navode da je razlog zapravo veštački stvoren rat kako bi se uništio škaljarski klan, koji je blizak Luki Bojoviću. Pojedinci iznose podatke da ovi sukobi traju više od tri godine i da su do sada u

zemljama regiona odneli više od 20 života. Škaljarski klan će verovatno napraviti haos u podzemlju. Povratak Luke Bojovića će pospešiti postrojava­nje na mafijaškoj pozornici, što neminovno znači i intenzivir­anje sukoba. Dosadašnje egzekucije bile su surove, većina meta nije imala nikakve šanse da preživi, hladnokrvn­o im je pucano u glavu, a ubice su uglavnom napadale iz neposredne blizine! Prognoza je da će ovaj surovi trend biti nastavljen, ali to ne znači da nisu moguće i neke druge opcije - rekao je ranije naš izvor.

Ubistvo vlasnika auto-perionice je, izgleda, uvertira u konačno razračunav­anje, kojem će poseban pečat dati povratak Luke Bojovića u Srbiju, jer je naša država povukla poternicu za njim.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia