Alo!

RAZVOD PANONSKE BARBIKE UTIČE I NA NJENE KOMŠIJE, KOJI JE VEĆINOM PODRŽAVAJU Nataša se baš mučila pored Luke!

- piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Gledala sam Natašu kako vuče kese iz prodavnice, dok ju je Luka samo nemo posmatrao. Čak su joj pomagale i devojke iz radnje,

a on nije hteo

Mirjana Mićunović

Bračni krah Nataše Bekvalac i Luke Lazukića nije se odrazio samo na bivše supružnike i njihove porodice, već i na meštane Čeneja. U ovom mestu, nadomak Novog Sada, gde Nata ima salaš, na kojem je planirala da nastavi život sa svojim sada već bivšim suprugom, komšije zdušno prate šta se dešava na relaciji Bekvalac-lazukić, a dotad svako ima svoje mišljenje o svemu što se desilo.

Reporteri „Alo!“prvo su se zaputili do Natinog salaša, do kojeg se, kako su nam ljubazni Čenejci objasnili, stiže preko njive na kojoj je posađena soja.

Prateći instrukcij­e, stigli smo do Natašine kuće. Vila sa bazenom izgleda prelepo i vidi se da je u nju uložen ozbiljan novac, ali đubre razbacano na sve strane kvari idilični prizor. Obišli smo vilu sa svih strana, ali Nata nije bila tu. Na salašu je jedino bio čuvar kogs je pevačica nedavno zaposlila da pazi imanje, ali nas on nije ni konstatova­o.

Meštani koji su se našli u neposredno­j blizini pevačicino­g imanja potvrdili su nam da je nisu videli već nekoliko dana, ali i da je Luka na njih ostavio loš utisak.

- On ne ume da se javi!

Ja mu kažem dobar dan, a on se ne obazire. Nataša je finija, ali mi najviše volimo kada joj dođe mlađa sestra jer je atraktivni­ja od nje - kaže sa osmehom meštanin Branko Ćurčić, dok mu u reč upada Mirjana

Mićunović, vlasnica lokal

kalne kafane-

-Selo štiti Natašu i ponosi se njome! Sigurna sam da Nata ništa nije kriva za bračni krah. Ona je zvezda koja nije nadmena i sasvim opušteno dođe do p naš ka o bična devojka. Nekoliko puta sam bila svedok kada je Nataša sama vukla kese iz prodavnice, dok ju je Luka samo nemo posmatrao. Čak su joj pomagale i devojke iz radnje, a on nije hteo. Jednostavn­o, nije bio kavaljer i uvek je bio namršten - uverava Mirjana.

Ipak, nađe se i drugo mišljenje, pa Svetozar Murgaški Cveta, poznati Čenejac i glavni organizato­r manifestac­ija u ovom mestu, tvrdi da je Natašin salaš doživeo procvat tek nakon što se pevačica udala za Lazukića.

- Nekoliko dana pre nego što se dogodio incident, Luka je rekao mom sinu da će srediti put do salaša, jer se redovno zaglavljiv­ao kolima na njivi. Moj sin ga je nekoliko puta izvlačio traktorom...

Komšije su uglavnom na strani pevačice i prisećaju se detalja koji su slutili da nešto kod supružnika ne štima

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia