Alo!

NEKA MIRJANA PRIČA ŠTA ŽELI!

- T. V.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović, njegova bivša ljubavnica, već godinama vode borbu u kojoj ona pokušava da dokaže da je njen naslednik Devin sin narodnog pevača. Dok Miroslav Ilić želi da dokaže da nije Devinov otac, Mirjana Antonović je iznela nove detalje.

Naime, ona je na društvenim mrežama objavila da je Apelacioni sud odbio Miroslavlj­evu žalbu, u kojoj navodi da srpski sud nije nadležan za DNK analizu zbog toga što Devin nema srpsko državljans­tvo, ističući da je prezadovol­jna radom sudskih organa. Kako Miroslav Ilić nikada nije želeo da se oglašava ovim povodom, tako je bilo i ovog puta.

- Komunicira­jte sa njom, jer ja nemam šta da kažem o tome - rekao je juče Miroslav Ilić za „Alo!“.

S druge strane, Mirjana Antonović ne odustaje od namere da dokaže da je Devin pevačev sin, te je tako na društvenim mrežama priložila i fotografij­e rešenja Apelaciono­g suda kao dokaz.

- Dragi moji prijatelji. Dobre vesti! Nakon dugog čekanja, Miroslavlj­evih manipulaci­ja i izbegavanj­a svojih obaveza prema sinu Devinu, Apelacioni sud je odbio njegove navedene gluposti u vezi sa našim državljans­tvom i nadležnost­ima. Očigledno ljudi nisu budale, a najmanje Apelacioni sud, kao što je on pretpostav­ljao, smatrajući da zakon postoji za druge, a da je on mimo zakona. Zakazane su pripreme za glavno suđenje 27. 6. 2018. godine - poručila je Mirjana i dodala:

- Uskoro ćemo konačno imati šansu da se svi suočimo na sudu. Ako bog da, pravda će brzo i konačno pobediti. Devin i ja se zahvaljuje­mo apelacioni­m sudijama što nisu dozvolili da slava i novac utiču na pravedno rešenje. Ova odluka nam je povratila veru u srpsko pravosuđe i mogućnost za izmenu zakona u vezi sa obaveznom DNK analizom i pravdom za svu decu Srbije. Mnogo vas vole vaši Devin i Mirjana - napisala je Mirjana, koja sa nestrpljen­jem čeka sledeće ročište.

 ??  ??
 ??  ?? Srećna zbog presude: Mirjana Antonović
Srećna zbog presude: Mirjana Antonović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia