Alo!

Pevačica mi je pu*ila, Gagi je gledao!

Reper je ispričao šta se dogodilo kada je nastupao sa Luninim ocem u Makedoniji

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Popularni reper Bane Čolak ispričao je Lepom Mići i Luni Đogani šokantne detalje sa jednog nastupa u Makedoniji. Čolak je, naime, otkrio da ga je jedna pevačica oralno zadovoljav­ala, a da ih je Gagi Đogani u tome zatekao. - Otišli smo u Makedoniju Lunin ćale, jedna pevačica, njena drugarica i ja da radimo nastup. Ta pevačica je pitala da povede drugaricu i mi smo rekli: „Što da ne, idemo svi zajedno da se zezamo“. Nismo ni izašli iz Beograda, a ta pevačica je pružila ruku i počela da me pipa. Ja sam sedeo na prednjem sedištu pored Gagija, a ona iza mene - započeo je priču Čolak, a potom ga je Mića prekinuo.

- Je l’ to pevačica na slovo M? - pitao je Lepi Mića, a Čolak je potvrdno klimnuo glavom.

Mićine konstataci­ju da se radi o pevačici plave kose, a da njena prijatelji­ca ima crnu kosu, Bane Čolak je potvrdio, a potom nastavio da prepričava situaciju koja je šokirala Lunu.

- Meni je bilo neprijatno zbog Gagija i zbog te drugarice. Na prvoj pauzi smo stali u Vranju i ona me je uhvatila za ruku. Kada smo došli u Makedoniju, tražila je da spava sa mnom. Gagi kaže da će onda on sa tom drugaricom, gotive se. Mi završili sa nastupom, ona ugasila svetlo i kaže mi: „E, sad malo zezanje“, i počela da se skida. To je bilo 20 puta, nezasita je. Mislim da ima problem, majke mi. Ulazi Gagi ujutru, otvara vrata, a ona meni pu*i. Bilo mi je baš neprijatno, a Gagi kaže: „Sledeći put kad budem ulazio, molim vas da to ne vidim. Malo mi je ružno“pričao je Čolak.

Kada smo pozvali Gagija, on nije želeo da objašnjava ovu situaciju, samo je kratko poručio:

- Ne znam zašto Bane priča takve gluposti! Kada je već pominjao, sada neka sam ispriča o kome se radi. Neka kaže ime i prezime te devojke, pravi muškarac se ne hvali takvim stvarima - bilo je sve što je Gagi rekao za „Alo!“.

Ipak, iako Gagi nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje pomenuti događaj, na profilima na društvenim mrežama popularnog repera nalazi se fotografij­a upravo sa nastupa u Makedoniji, u Bitolju, na kojoj Bane Čolak i Gagi Đogani poziraju sa dve devojke. Devojka plave kose je već poznata javnosti, s obzirom na to da je reč o pevačici Marijani Zonjić, bivšoj učesnici rijalitija „Snajke“na Televiziji „Hepi“. Marijana je nakon rijalitija snimila nekoliko pesama i spotova, a kada smo je pozvali, Zonjićeva je kratko poručila:

- Mi smo radili tu svirku o kojoj on priča, ali Bane to lupeta. Samo smo radili i to je sve - rekla je Marijana za „Alo!“, a na pitanje da li je istina da su Čolak i ona bili tri meseca u vezi, Zonjićeva uz osmeh kaže:

- Moram li da odgovorim na to pitanje? Reći ću samo da nemam komentar - rekla nam je Marijana.

„Mi smo radili tu svirku o kojoj on priča, ali Bane to lupeta. Samo smo radili i to je sve“,

Marijana Zonjić

Neka Bane sam kaže ime i prezime te devojke, pravi muškarac se ne hvali takvim

stvarima

Gagi Đogani

 ??  ??
 ??  ?? Na putu za Makedoniju: Bane, Marijana
i Gagi
Na putu za Makedoniju: Bane, Marijana i Gagi
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia