Alo!

Ronalde, a srpske pare ti nisu bile smrdljive?

HRVATSKI KOREOGRAF NAŠU ZEMLJU BEZ BLAMA NAZVAO „SMRDIJOM“

- Pišu: J. NIKOLIĆ V. NESTOROVIĆ Redakcija@alo.rs

Sram te bilo! Hrvatski koreograf Ronald Savković, koji je prethodnih dana boravio u Beogradu, gde je u Narodnom pozorištu radio na baletu „Hazarski rečnik - Lovci na snove“, bez problema je prilikom odlaska ostavio poruku na društvenim mrežama: „Ne pitaj me ništa, jedva ostah živ u toj smrdiji“.

Interesant­no, ukupan budžet za pomenutu predstavu iznosio je devet miliona dinara (sa šest miliona je učestvoval­o Narodno pozorište), a ministar Vladan Vukosavlje­vić poručio je za naš list da Narodno pozorište ubuduće ne bi trebalo da sarađuje sa Savkovićem.

- Radi se o bestidnoj i izuzetno uvredljivo­j izjavi, posle koje bi Narodno pozorište trebalo da preispita moralni osnov bilo kakve buduće saradnje s tom osobom. Verujem da će tako i učiniti naveo je ministar.

Drina Pešić, balerina Narodnog pozorišta i voditeljka, zanemela je kada je na Fejsbuku pročitala komentar hrvatskog koreografa, koga poznaje od detinjstva. - Bio je u Srbiji, radio sa našim igračima i da tako nešto izjavi nije nimalo profesiona­lno niti fer prema kolegama. Pritom je dobio ogromnu sumu za projekat. Znam ga od malih nogu, što bi se reklo, išli smo zajedno na razne baletske seminare i mnogo sam razočarana u njega. Nisam to očekivala od tako velikog umetnika svetskog glasa. Mi to nismo zaslužili, naročito ne baletski igrači koji su učestvoval­i i pomagali mu u projektu - navela je Drina za „Alo!“.

Nismo zaslužili ovakvo Ronaldovo ponašanje

Drina Pešić

 ??  ?? Tvrdi da su ga pogrešno razumeli, ali pare ne vraća: Ronald Savković
Tvrdi da su ga pogrešno razumeli, ali pare ne vraća: Ronald Savković
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia