Alo!

PALMA: U Jagodinu nam došli milijarder­i na dva točka!

-

Pripadnici bajkerske grupe „Anđeli pakla“, njih oko 500, već je stiglo u Jagodinu na godišnji skup, dok se očekuje da će zaključno sa današnjim danom pristići još 1.500.

Punktovi na koje pristižu bajkeri iz čitavog sveta puni su policije, koja vrši rigoroznu kontrolu, koja podrazumev­a snimanje dokumenata specijalni­m foto-aparatima, pregled stvari i svakog pojedinca koji ulazi u akva-park, gde je centralno okupljanje. Prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, smatra ovaj događaj pozitivnim jer će se o Jagodini pričati u celom svetu. Bajkeri su, prema njegovim rečima, zakupili sve hotele u Pomoravsko­m okrugu i Kragujevcu.

- Do sutra će doći 2.000 bajkera iz celog sveta i Amerike. Jedan broj će doći sa ženama i decom. Srbiju i Jagodinu će na društvenim mrežama videti više miliona korisnika i čuće za dolazak bajkera u Jagodinu u pozitivnom smislu - rekao je Marković.

On navodi da su među bajkerima milijarder­i, vlasnici velikih kompanija, i odbacuje navode medija da oni predstavlj­aju rizik za vlasnike restorana i kafana.

- Želim odmah da ih demantujem. Prosečna cena motocikla je 25.000 evra. Biće i bajkera sa motociklim­a od 100.000 evra i ne razumem kako neko ko ima motocikl od 100.000 evra neće da plati račun od 2.000 dinara u restoranu. Neki mediji su napisali - Jagodina na nogama. Jagodina jeste na nogama da bi ih kao grad dočekala, a ne zato što se plaši - rekao je Marković i dodao da nije predviđena grupna vožnja motociklim­a po Jagodini.

 ??  ?? Planira Olimpijske igre u Parizu 2024:
Sara Škapik
Četvrtak, 31. maj 2018.
Planira Olimpijske igre u Parizu 2024: Sara Škapik Četvrtak, 31. maj 2018.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia