Alo!

Savićević DOBIO UNUKA

Dejo je dobio naslednika koji će, kako kaže fudbalska legenda, svima pokazati ko je najbolji na terenu!

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, Dejan Dejo Savićević, jedan od najboljih jugosloven­skih fudbalera svih vremena i predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, dobio je drugo unuče!

Tijana Savićević, supruga njegovog sina Vladimira Savićevića, juče se porodila i na svet donela dečaka teškog tri kilograma i dve stotine grama.

Savićevići ni ovoga puta nisu želeli da saznaju pol bebe pre porođaja, pa je dolazak naslednika sve oduševio. Kako porodični prijatelj otkriva, najsrećnij­i zbog naslednika je upravo deda Dejo.

- Dejo je presrećan što je posle naslednice stigao i naslednik! U toku su pripreme slavlja, koje će potrajati nekoliko dana, i verujem da niko u ovom trenutku nije ponosniji od njega. Iako to nikad ne bi priznao, on se mesecima potajno nadao da će novi član porodice biti dečak. Iako u malenu Vladanu gleda kao u boga, želeo je da ona dobije brata, a on unuka. Dejo se, kada je saznao da će dobiti još jedno unuče, šalio da je vreme da ga neko i na terenu nasledi i da pokaže kako se igra fudbal! Šalu na stranu, Dejo će, kao i kada je postao deda, želeti da učestvuje u svemu što se unuka tiče. Kako je njegova želja bila da mu se unuka zove po sinu, verujem da će i unuku upravo on dati ime i da će i ovoga puta biti u skladu sa crnogorsko­m tradicijom - kaže za „Alo!“prijatelj porodice Savićević.

Dejo je još pre godinu i po dana dobio unuku Vladanu, a kako izvor blizak Savićevići­ma kaže, njegova snaha Tijana i drugi put se porodila na privatnoj klinici na kojoj je rodila i ćerku.

- Tijana i Vlada bili su više nego zadovoljni uslovima na toj klinici kada su dobili prvu bebu, pa su odlučili da ponovo odu tamo. Tijanin porođaj je protekao u najboljem redu, ona i beba se osećaju dobro i uskoro će ići kući. Dečak je rođen zdrav, težak je tri kilograma i dve stotine grama i zaista smo svi presrećni kaže za „Alo!“izvor blizak paru.

 ??  ?? Tijana i Vladimir posle Vladane
dobili sina
Fudbalska legenda sprema
veliko slavlje Dejo sa sinom Vladimirom
ALO! EKSKLUZIVN­O
SAZNAJE
Tijana i Vladimir posle Vladane dobili sina Fudbalska legenda sprema veliko slavlje Dejo sa sinom Vladimirom ALO! EKSKLUZIVN­O SAZNAJE

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia