Alo!

DRAGINJA: S što Sloba op

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Sloba Radanović već mesecima ne može da se odluči da li voli ženu ili ljubavnicu, ali što se njegove mame tiče - dileme nema! Naime, baš kada su gledaoci „Zadruge“pomislili da će Kristina Kockar i Slobodan Radanović dati još jednu šansu svom braku, desilo se potpuno suprotno.

Pevač je u emisiji kod Ognjena Amidžića priznao da voli svoju suprugu i da ne želi da bude sa Lunom Đogani, a samo nekoliko sati kasnije je molio modnu blogerku da mu pruži drugu šansu.

Čitav događaj pomno je ispratila i Draginja Radanović, pevačeva majka, koja za „Alo!“kaže da je prezadovol­jna što je njen sin shvatio da ipak treba da povrati vezu sa Đoganijevo­m.

- Gledala sam sve i mogu da vam kažem da sam presrećna! Super je sve, ja sam za Lunu i neka nastavi tako - rekla je Draginja za „Alo!“, a na pitanje šta misli o tome što je njen sin naišao na osudu većine zadrugara, koji su istakli da Radanović laže, ona nije želela da odgovori.

- Ne želim ništa više da kažem, doviđenja - rekla je Draginja i spustila slušalicu.

Inače, kada je Kristina Kockar otkrila da joj je muž priznao da je voli, da želi da se pomiri sa njom i da pamti samo lepe stvari iz njihovog braka, Radanović je u emisiji to i potvrdio.

- Rekao sam joj da je volim nekoliko puta. Ne možeš da ne voliš nekog sa kim si bio pet godina. Imali smo grešaka, i ona i ja. Samo smatram da je vreme da se lopta spusti i da smirimo malo te tenzije.

Ceo ovaj rijaliti mi je najveća životna škola - rekao je Sloba, a potom se osvrnuo i na bivšu devojku:

- Luna trenutno ne priča sa mnom, ne komunicira­mo

Sloba uopšte. Njeno pona sve. Ona je prva rek prema meni, a ond prema njoj. Pune jo

kažes đe pet osoba i ona prestane da mi koju ju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia