Alo!

REĆNA SAM et želi Lunu! SVEKRVA JE ODABRALA

Priznao da je e voli, a onda tao kod modne io je da se grle

-

e je uzrokovalo sve. a se promenila prem ja zbog toga preglavu. Njoj da priđe gluposti o meni, ona meni kao osobi koju upoznala. Takođe, u poslednje vreme je imala izjave koje mi se nisu dopale. Želim da budem pozitivan do kraja rijalitija, pa ćemo videti šta će biti - rekao je pevač.

Očigledno je da Radanović menja ploču kako vetar duva, te je tako priznao Luni da će uraditi sve kako bi povratio vezu sa njom.

- Da li mogu jednom da te zagrlim, molim te? - upitao je Sloba.

- Posle svega? U emisiji si rekao da voliš Kiju. Ti si mene izdao, pustio si me da odem od tebe. Volela sam te kao boga, ali si me mnogo razočarao - govorila je Luna.

- Sve ću da ispravim, sve! Ja ne mogu bez tebe, evo, priznajem. Ne mogu bez svoje devojke! Otkad ti i ja ne komunicira­mo, ja sam uvenuo - priznao je Sloba.

Njihov razgovor uticao je na to da ponovo završe u toaletu, zbog čega su mnogi zadrugari osuli paljbu po njima. Kristina Kockar je za to vreme plakala zbog, dok su je Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković tešile.

- Kija, šta ti znači ovo? Ti mnogo vrediš da bi ti sad plakala zbog njega! Pogledaj se, šta više tražiš sa njim? Ti treba da ga za*ebeš, u inat! Sa njim nema dobre i skladne zajednice - rekla je Sanja.

- On je tražio da uzmem njegovo prezime, pa je pitao gde ćemo da živimo, gde ćemo da putujemo. Rekao je više puta da me voli, kroz milion razgovora! Rekao je da sa njom ne komunicira i ne razgovara - pričala je Kristina kroz suze.

Nadica Zeljković, Kijina mama, nije želela da komentariš­e taj preokret, već je samo poručila da je zauzeta tokom celog dana, dok se Anabela Atijas nije javljala do zaključenj­a broja.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia