Alo!

Željko je najteži za saradnju!

-

Bane Obradović, estradni menadžer i vlasnik produkcijs­ke kuće, dobio je od Saveza estradno muzičkih umetnika Srbije, jedine reprezenta­tivne institucij­e, prestižnu nagradu za najuspešni­jeg menadžera decenije, a on za „Alo!“otkriva da je postavio granicu što se tiče posla i prijateljs­tva sa javnim ličnostima.

- Nikada mi nije bilo teško da razlikujem posao od prijateljs­tva. Izuzetno dobru i lepu saradnju imam sa svima. Tako se postavljam od samog početka i to su pevači istakli. I kao prijatelj i kao poslovni saradnik gledam da svaki nailazeći problem, nedajbože, rešimo dogovorom i na bezbolan način. Trudim se da sa ljudima sa kojima sarađujem uvek idem dalje i da ne postoje nikakve trzavice. To ljudi sa kojima sarađujem cene i, kao što ste čuli, najavljuju koncerte i unapred mi govore da ću ih ja raditi - kaže Obradović i ističe da pevačima ne dozvoljava nepoštovan­je onoga čime se bavi.

- Pevači generalno prema meni ne mogu da ispoljavaj­u nepoštovan­je, mogu prema mojim saradnicim­a. Možda je i bilo nekih prohteva i zahteva koji nisu u opisu mog posla, ali sam to efikasno rešavao i uvek gledao da nađem kompromis iskren je menadžer.

Iako dugi niz godina sarađuje sa najvećim zvezdama naše estradne scene, Bane ističe da je saradnja sa Željkom Joksimović­em definitivn­o jedna od najtežih.

- Najzahtevn­ija saradnja koju imam svakako je sa Željkom Joksimović­em jer on želi da sve što radimo bude profesiona­lno i na visokom nivou. Mi smo se pre 17 godina, kada smo započeli saradnju, dogovorili da tako radimo i od tada pratimo jedan drugog - zaključuje Obradović za „Alo!“. Sonja Andrić

 ??  ?? Savez muzičkih umetnika dodelio Obradoviću nagradu
Ako sve prođe kako treba, biće još Selminih zgrada, kaže pevačica
za „Alo!“ Zorica Brunclik i
Goca Šaulić
Željko Joksimović
Dragan Kojić Keba i Marinko Rokvić
Savez muzičkih umetnika dodelio Obradoviću nagradu Ako sve prođe kako treba, biće još Selminih zgrada, kaže pevačica za „Alo!“ Zorica Brunclik i Goca Šaulić Željko Joksimović Dragan Kojić Keba i Marinko Rokvić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia