Alo!

Jelena čerečena, A GARDEROBA ČITAVA

KAKO JE PEVAČICA POSLE ZLOČINA PRESVUČENA

- Piše: S. DŽ. STOJANOVIĆ snezana.stojanovic@alo.rs

Garderoba Jelene Marjanović je posle kasapljenj­a i čerečenja ostala potpuno čitava! Majica i trenerka u kojima je bila kada je ubijena nisu razvučene niti pocepane!

Forenzičar­i iz Amerike, čiji smo nalaz dobili, tvrde da je pevačica kompletno presvučena posle zločina.

- Na osnovu teških povreda po telu, izuzimajuć­i povrede glave, koja je bila smrskana, Jelenina garderoba je morala da bude pocepana na više mesta, pogotovo majica. Povrede koje je imala po telu su toliko teške, da je njena garderoba, naročito majica, morala biti bar razvučena i pocepana na više mesta. Međutim, utvrđeno je da su sve stvari potpuno čitave. Čudno je da na njima nije nađena nijedna rupa! Bela majica kratkih rukava, svetloplav­i gornji deo trenerke i crni donji deo trenerke, kao i donji veš, nemaju nijednu deformacij­u - piše u ovom nalazu, kojim se objašnjava da bi tragovi savlađi- vanja žrtve bili vidljivi na njenoj garderobi da je zaista napadnuta na nasipu u Borči dok je trčala.

- Zaključak je da je Jelena kompletno presvučena, jer na njenoj garderobi nema tragova brojnih udaraca po celom telu, niti znakova da je vučena i nošena posle ubistva. Majica je posle brutalnog ubistva morala biti razvučena, pocepana i skinuta. Donji deo trenerke bi takođe morao biti oštećen i potpuno ili dopola skinut. Na garderobi bi bilo zelene boje od trave, pogotovo na beloj majici -navode stručnjaci sa Floride, koji su uradili novo veštačenje nezavisno od istrage u Srbiji, a na osnovu fotografij­a sa uviđaja i obdukciono­g nalaza ubijene pevačice.

po telu su Povrede koje je Jelena Marjanović imala majica, toliko teške da je njena garderoba, naročito više mesta morala biti razvučena i pocepana na

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia