Alo!

Ulaznica za moj koncert je cvetni rajf!

ZORICA BRUNCLIK UVELIKO SPREMA SPEKTAKL ZA 45 GODINA KARIJERE

-

Pevačica Zorica Brunclik proslaviće 45 godina karijere velikim koncertom na „Tašmajdanu“na svoj 64. rođendan, a pripreme za spektakl uveliko su počele. Naime, u razgovoru za „Alo!“pevačica otkriva da je za jubilej spremila specijalno iznenađenj­e za najmlađe obožavaoce.

- Srećna sam što je moj koncert u „Areni“povodom 40 godina karijere ostavio dubok trag, ali već sledeće godine moram da proslavim novi jubilej. „Arena“mi više nije izazov, a kada sam počela da razmišljam o novom susretu sa publikom, shvatila sam da nikada do sada nisam pravila koncert na rođendan. Zbog toga će se koncert zvati „Moj divan dan“, a budući da sam rođena 29. juna, pevaću na „Tašmajdanu“, jer je to najlepši prostor na otvorenom - kaže na početku razgovora za „Alo!“Brunclikov­a i otkriva:

- Veoma mi je važno da na taj dan održim druženje sa mojim najmlađim obožavaoci­ma, jer oni ne mogu da dođu na koncert, a prate me svih ovih godina. Druženje ću upriličiti sa njima, na „Tašmajdanu“, na sam dan koncerta, pre generalne probe, a ulaznica će biti jedan cvetni rajf, naočare ili šeširić sa cvećem - kaže Zorica i dodaje da uveliko radi na kondiciji za koncert.

- U ovim godinama, kada ustanem, prvo se zahvalim bogu što me ništa ne boli, a onda odem u teretanu i izbacim svu negativnu energiju.

Oduvek sam volela da vidim lepo sređenu teretanu, ali nisam baš volela da treniram. Šalu na stranu, ali veliki koncerti zahtevaju dobru kondiciju, a ja vežbam i iz zdravstven­ih razloga - kaže na kraju razgovora pevačica. S. Andrić

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia