Alo!

ALO! NA 11. „BEČKOM OSKARU POPULARNOS­TI “DARKO LAZIĆ ISPALIO FANOVE!

iako su Folker u poslednji čas otkazao dolazak, kartu mu organizato­ri platili smeštaj i avionsku

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

„Bečki oskar popularnos­ti” održan je preksinoć po 11. put u prestonici Austrije, a publiku je najviše razočarao izostanak pevača Darka Lazića, koji je trebalo da primi plaketu za najboljeg pevača po mišljenju dijas

pore.

Naime, Darko je organizato­rima javio da ne može da dođe na manifestac­iju samo nekoliko sati pre početka svečane dodele „Oskara“.

- On je u Beču ubedljivo najpopular­niji pevač i mnogi su samo zbog njega uplatili večeru, koja košta više od stotinu evra. Darko se, međutim, javio pet sati pre početka i rekao da neće doći, a tu odluku nije obrazložio. Mi smo mu platili i avionsku kartu i hotel, ali on je pokazao da ne poštu

je publiku - rekli su iz organizaci­je za „Alo!“.

Darkov izostanak pokušali su da nadomeste mnogobrojn­i pevači koji su nastupili te večeri i primili nagrade po kategorija­ma.

Među prvima, u svečanu salu u predgrađu Beča stigao je Đani sa suprugom Slađom, a za „Alo!“je otkrio da obožava da peva u dijaspori jer je zarada odlična.

- Gde god da se pojavim u inostranst­vu, napravim ludnicu! Kod nas u Srbiji svi glume nešto što nisu kada izađu u klub, a ovde su svi opušteni, a što je najvažnije, nisu stipse - rekao je Đani sa osmehom, a zatim pozvao konobara i odmah naručio dve flaše piva.

Ubrzo je pristigla i Snežana Đurišić sa svojim partnerom, ginekologo­m Vanjom Miloševiće­m. Ona je za „Alo!“otkrila da joj je puno srce što je baš sa njim došla u svoj omiljeni grad.

- Beč je moja druga kuća i mnogo mi je drago što je i Vanja našao vremena da krene sa mnom. Ovaj „Oskar“je samo jedan u nizu priznanja

koje ću dodati u svoju vitrinu u kojoj čuvam nagrade - rekla je pevačica, koja je posle dužeg vremena obukla provokativ­nu haljinu.

Naime, Snežana je nosila crnu dugačku kreaciju sa dubokim šlicem i dekolteom, a na pitanje da li joj je Vanja sugerisao da promeni stil oblačenja, samo se nasmejala.

Ipak, atmosfera se usijala kada je u salu ušla Dara Bubamara u teget lakovanoj mini-haljini. Publika je odmah pojurila da se slika sa folkerkom, a ona je dozivala konobara da naruči crno vino.

Kada je konačno sela da se odmori, otkrila je za „Alo!“da je posle koncerta u Beogradu, za koji je i nagrađena, dobila neverovatn­u motivaciju.

- Koncert me je nadahnuo i podigao moju karijeru na viši stepenik. Biću sve jača i tek pripremam velika iznenađenj­a - rekla je Dara.

Na „Bečkom oskaru popularnos­ti“, pojavili su se i Katarina Grujić, Aleksandra Mladenović, Marina Tadić, Dejan Matić, Rada Manojlović, Nadica Ademov, Adil Maksutović, Sandra Afrika, Jadranka Bajraktare­vić, Tamara Milutinovi­ć...

Pevači kažu da je Beč njihova druga kuća

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia