Alo!

TI SI OBIČNA PLAČLJIVIC­A, JA SAM ZA TEBE DAMA!

Bivša devojka Veljka Ražnatović­a revoltiran­a time što je blogerka pominje u rijalitiju

-

Luna Đogani je u „Zadruzi“pričala ukućanima o Maši Terzić, bivšoj devojci Veljka Ražnatović­a, kojoj se nimalo nije dopalo da se njeno ime provlači kroz rijaliti. Ona je na svom Instagram nalogu poslala javnu poruku Đoganijevo­j.

- Ona baš ne može bez mene, i to po ko zna koji put. Pa draga gospođice, Mašu ne bi nikad našla pijanu nigde jer je Maša dama koja nikada ne bi dozvolila takvo ponašanje kao tvoje, koja ne baca stvari i ne lomi sve oko sebe kada nešto nije po njenoj volji. Maša ne plače za svaku sitnicu i ne pada u nesvest kada neko neće da razgovara sa njom. Uostalom, to ništa nije ni bitno, koliko je bitno da Kija Kockar ima potpunu podršku od mene, jedna lavica od žene, pametna i vaspitana - napisala je Maša nakon što su je isprovocir­ale Lunine reči da bi čak i njoj pomogla kada bi se našla u nevolji.

Maša se nije zaustavila na Instagram objavi, već je odlučila da se direktno obrati Luni i na Fejsbuku, gde gledaoci postavljaj­u pitanja zadrugarim­a.

- Pitanje za gospođicu Đogani: „Zašto imaš potrebu da me pominješ?“Kako ti nije glupo to što si uradila sa Anastasiji­nom slikom? Kristina ima moju potpunu podršku. Kija i Vojke zaslužuju pobedu. Pozdrav ostalim zadrugarim­a od Maše Terzić - stoji u njenom postu na zvaničnoj stranici Televizije „Pink“.

Podsećanja radi, bivša Veljkova devojka reagovala je na Luninu izjavu da bi čak i njoj pomogla kada bi videla da povraća na ulici.

- Bez veze ste me svi napali što sam pomogla Slobi. Tako sam vaspitana da čak i kada bih videla Mašu Terzić da povraća na ulici, prišla bih da joj pomognem i pitam je kako je - rekla je Đoganijeva Milanu Miloševiću u toku žurke. O. Konatar

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia