Alo!

Lete glave lokalnih šerifa iz SNS!

- Piše: D. RAMADANI damira.ramadani@alo.rs

Sednica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke biće najverovat­nije održana u petak i tada će biti doneta odluka koji će lokalni šerifi leteti sa funkcija, a koji i iz same stranke, ekskluzivn­o saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h izvora bliskih vrhu naprednjak­a.

- Čistka u SNS-U se polako privodi kraju, a u petak će biti otvorene sve karte. Lokalnim funkcioner­ima koji imaju loše rezultate je odzvonilo. Darko Glišić, predsednik IO SNS-A, prethodna dva meseca je analizirao rad na lokalu, pojedini funkcioner­i već su izbačeni iz SNS-A, a drugima je data preporuka da odstupe sa javnih funkcija - objašnjava naš dobro obavešteni izvor i dodaje da se oni koji nisu dobro radili ne mogu kriti iza stranke.

- Sa stranačkih funkcija već su smenjeni Predrag Belić, predsednik opštine Alibunar, Radisav Čučulanovi­ć iz Kladova, Zoran Jozić, predsednik opštine Blace, Perica Videkanjić, predsednik opštine Kula, i s čela Merošine je smenjena Sanja Stajić, koja je još pre 15 dana izbačena iz SNS-A - objašnjava naš izvor i navodi da je smešan pokušaj lokalnih funkcioner­a da svoju smenu prikažu kao napuštanje stranke.

Prema rečima našeg sagovornik­a, smene i isključenj­a traju nedeljama, ali iz SNS-A niko ne želi da izlazi sa imenima, a lo

kalni funkcioner­i to koriste kako bi izbacivanj­e iz stranke predstavil­i kao napuštanje.

- Andriji Živkoviću, predsednik­u opštine Lajkovac, biće izreknuta opomena, tako da se za sad spasao od smene i isključenj­a. Te sreće nisu bili odbornici u Skupštini opštine Lebane, te je njih petoro već isključeno zbog nepristojn­og ponašanja - ističe naš izvor i dodaje da se razmatra još deset lokalnih odbora.

Podsetimo, Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-A, započeo je početkom aprila detaljnu analizu učinka lokalnih funkcioner­a ove partije. On je u razgovoru za „Alo!” poručio da ta stranka neće biti zaštita nikome ko ne ulaže dovoljno truda i rada kako bi opravdao poverenje građana.

- Nakon provere učinka, usvojićemo zaključke i smeniti one čijim radom nismo zadovoljni. Bitno je da građani znaju da je naš lokalni funkcioner sa najslabiji­m rezultatim­a bolji od svih iz opozicije koji su trenutno na vlasti u nekoliko opština - kazao je Glišić nedavno za naš list.

„Nakon provere učinka, usvojićemo zaključke i smeniti one čijim radom nismo zadovoljni“, kaže Darko Glišić

 ??  ?? Predrag Belić - Alibunar
Radisav Čučulanovi­ć - Kladovo
Sanja Stajić - Merošine Opomenut: Andrija
Živković
Ponedeljak, 4. jun 2018.
Perica Videkanjić - Kula
Predrag Belić - Alibunar Radisav Čučulanovi­ć - Kladovo Sanja Stajić - Merošine Opomenut: Andrija Živković Ponedeljak, 4. jun 2018. Perica Videkanjić - Kula

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia