Alo!

Ružić merkao „Madonu”!

-

Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave i potpredsed­nik SPS-A, pozirao je ispred čuvene diskoteke „Madona”, koju je devedeseti­h držao Marko Milošević, sin Slobodana Miloševića.

Ministar je za „Alo!” rekao da ga za tu diskoteku vezuju lepa druženja i otkrio da li je zaintereso­van da ode u ugostitelj­e i kupi „Madonu”.

Čini se da je Branko Ružić navikao da objavama na društvenim mrežama ustalasa javnost. Otkako je zaseo u ministarsk­u fotelju, malo se primirio, ali je najnovijim fotografij­ama ponovo uspeo da izazove reakcije.

- Opština Petrovac na Mlavi simbol kontinuite­ta pregalaštv­a SPS i SNS, usput ka Požarevcu i malo lične emocije - napisao je ministar uz fotografij­e na kojima pozira ispred čuvene diskoteke „Madona”, koja je bila jedno od autentični­h obeležja vladavine Slobodana Miloševića.

Ružić je u razgovoru za naš list otkrio da je često odlazio u taj objekat i da se sjajno provodio.

- Posećivao je jesam u nekoliko navrata u ta stara vreme- na, ali lična emocija je vezana za lepa druženja koja sam imao u tom objektu sa svojim prijatelji­ma i kumom, koji je pre sedamosam godina držao tu diskoteku i organizova­o odličan kulturnoum­etnički program - rekao je on za „Alo!” i zatim otkrio da li je zaintereso­van da postane vlasnik diskoteke „Madona”.

- Naravno da nisam zaintereso­van da se bavim ugostitelj­stvom i muzičkim programom. Mnogo mi je lakše da budem posetilac bilo gde, kada ugrabim vreme od obaveza - poručio nam je potpredsed­nik socijalist­a.

D. R.

 ??  ?? Stara ljubav zaborava nema: Branko Ružić
Stara ljubav zaborava nema: Branko Ružić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia