Alo!

Dečak pipkao dečaka, pa je otac zapucao?!

-

Zoran Grujić, koji je pucao na supružnike u Zemunu, potegao je oružje jer je njihov dečak (11) njegovom sinu (6) zavlačio ruke u pantalone i na kraju mu skinuo gaćice pred drugom decom u pa rku?! Kako saznajemo, sin ra njenih supružnika je „pipkao“Zoranovog sina!

U nedel ju, u v ečernjim s atima, f udbalski menadžer Z oran Grujić pucao je na su pružnike S. J. i K. J. u njihovom stanu u Zemunu, naočigled njihovog sina, k oji je sv e zakuvao. Kako smo ranije saznali, Zoran je došao u njihov st an p osle navodne tuče njihove dece, a onda izvadio p ištolj i ra nio ih u nog e. Posle toga je pobegao, ali je u ponedeljak uhapšen.

Prema rečima našeg izvora, haos je nast ao kada su se dečaci igrali u parkiću i kada je sin ranjenih, na vodno, skin uo gaće Z oranovom sinu. Sumnja se da ga je dečak „pipkan“i da je njegov otac pucao u naletu besa.

- Z oranov sin s e u p onedeljak požalio na bolove u p redelu p repona, zb og čega je o dveden u Dečju kliniku u Tiršovoj na pregled. Sumnja se da mu je stariji dečak skinuo gaće, a zatim ga štipkao po intimnim delovima tela - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Prema rečima svedoka, Zoran je otišao kod dečakovih roditelja kako bi razgovarao sa njima.

- Iznenada je izvadio pištolj i uperio ga najpre u dečaka. Potom se predomisli­o i upucao u noge njegovu majku i oca, koji je u tom trenutku zvao policiju. Oni su, srećom, lakše ra- njeni i p ušteni su na k ućno lečenje - s aznaje „Alo!“.

Kako su nam rekle komšije ranjenih, njihov sin je v eoma problemati­čan i čes to pravi nestašluke, zbog čega su ga r oditelji čak u pisali u drugu školu.

- Njihov sin stalno pravi haos, poprilično je neobuzdan. U parku je bilo više dece, a on je, navodno, skin uo gaće Z oranovom sin u, k oji se pobunio. Posle toga je pretukao dvostruko mlađe dete - ispričao je za „Alo!“izvor blizak istrazi.

Zoran G rujić je f udbalski menadžer, o tac dvoje dece. Komšije tvrde da nikada nije pravio p robleme i da su š okirani n jegovim p ostupkom. N. Gavrilov - E. Sadiku

 ??  ?? Dečak koji je kinjio druga u parku
Dečak koji je kinjio druga u parku

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia