Alo!

Zvali su me „kučko“i „sponzorušo“!

Sara Jovanović iskreno za „Alo!“

-

Pop pevačica Sara Jovanović nedavno je predstavil­a pesmu „Lava“, koja na ironičan način govori o uvredama koje muškarci znaju da upute devojkama koje ih odbiju.

Sara za „Alo!“priznaje da je doživela nešto slično, zbog čega je, kako kaže, još više uživala stvarajući novu pesmu.

- Pesma govorio o tome kako muškarci reaguju na odbijanje žena i u njoj ima ženske ironije i jačine, ima malo feminizma, a delove teksta kao što su: „Kučka, glupa, ružna, juri kintu, loša gluma“, ne može svako na prvu da skonta. Sve sam to prikazala sa svoje tačke gledišta. Naravno da se i meni desilo nešto slično, gotovo svim ženama jeste, i samim tim sam više uživala u nastajanju celog projekta. Jesam bila malo zabrinuta zbog teksta, ali prenela sam ga onako kako s am osećala. Krajnji re zu lt at nije mogao da bude bolji i mišljenja sam da u pesmi mogu da se pronađu i muškarci i devojke - kaže Sara i otkriva da joj transforma­cije u spotovima ne padaju teško jer odmalena uživa u njima.

- Odmalena sam obožavala da pratim izvođače čiji su nastupi zahtevali transforma­cije i nešto što će biti jako, specifično i efektno. Oduševljav­ala sam se njihovim muzičkim karijerama i to je gotovo sigurno ostavilo utisak na mene i moju karijeru - kaže pevačica, koja ne krije da je teško ostati na estradnom nebu, ali ističe da se nikada nije pokajala.

- Da se vrati vreme kada sam počinjala, opet bih izabrala da se bavim muzikom. Ume da bude veoma teško i naravno da ima uspona i padova, ali je to u ovom poslu normalno. I te kako je bilo i grešaka u mojoj karijeri, ali srećna sam što su se desile dok sam bila mlada i što su mi pomogle da brže sazrim. Uvek sam radila kako sam osećala i smatram da svaki izvođač treba da sluša sebe, bez obzira na okolnosti ili okolinu - zaključuje Jovanoviće­va za „Alo!“.

O. Konatar

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia