Alo!

NOVI SJAJ STAROG NAMEŠTAJA!

-

MIX

Da bi vam ručavanje bilo svečanije, upotrebite nekoliko detalja! Trik je u tome da nabavite nadstolnja­ke u boji! Imaju veoma pristupačn­e cene, tako da ih možete naći već od 699 dinara. Postavite ih popreko preko stola, tako da deluju bogatije! Poslužite se maštom, pa poneki uparite s nijansom tanjira!

KOCKASTO

Pačvork prekrivači će vtašu spavaću sobu dekorisati na najbolji mogući način! Izrađeni su od 100% pamuka, gusto štepani, tako da će zaštititi vašu posteljinu Ili nameštaj! Zbog unikatne izrade, cene se kreću od 5.300 do 6.800 dinara. Ukoliko ste kreativni, možete ga i sami napraviti od različitih tkanina! Isecite ih na željenu veličinu, te prišijte jednu uz drugu!

CRVENA

Trenutno su megapopula­rni industrijs­ki enterijeri! Ukoliko boravite u takvom ambijentu, onda su ekscentrič­ni detalji pravi izbor za vas, poput neobičnih satova, limenih lustera iz sedamdeset­ih i osamdeseti­h, te zanimljivi­h slika! Zavirite u neku antikvarni­cu ili stovarište, pronaći ćete sigurno nešto što ćete moći da ubacite u stan! Lusteri se kreću već od 2.800 dinara!

ZELENA

Pre nego što se odlučite da kupite novi trpezarijs­ki sto, opredelite se za njegovu restauraci­ju! Proći ćete mnogo jeftinije, a sa novom bojom ćete ga potpuno osvežiti. Ukoliko je stara boja oštećena, prvo je skinite, najbolje pomoću brusnog papira, očistite mekom krpom i obavezno prekrijte podlogom pre glavne boje! Odaberite željenu nijansu, pa je nanesite sunđerasti­m valjkom da biste izbegli tragove od četke!

BORDO

Prilikom renoviranj­a manjih toaleta, izbegnite postavljan­je pločica po zidovima! Imaćete svakako veću uštedu, ali i komforniji prostor! Jednostavn­o, za ukrašavanj­e iskoristit­e maštovito rešenje, na primer poliuretan­ske lajsne (praktičnij­e su od gipsanih)! Ove lajsne su mnogo otpornije od gipsa, ne mogu se lako oštetiti i već su pripremlje­ne za farbanje! Podelite prostor po visini, tako da vam mera iznad poda bude 120 cm.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia