Alo!

Muž žandarm bežao od kamera!

-

Pevačica Jelena Kostov izdala je svoj prvi album i organizova­la promociju za kolege i pripadnike medija, a njen suprug Miljan Vuković se tokom čitave večeri bukvalno skrivao među gostima.

Naime, taj pripadnik srpske Žandarmeri­je još od kada je uplovio u vezu sa Jelenom nije želeo da se eksponira u javnosti, pa ni ovoga puta nije bio voljan da sa svojom suprugom proslavi dugoočekiv­ani album. On je sve vreme ispijao piće ćaskajući sa gostima, dok sa suprugom nije progovorio ni reč. Kada je shvatio da su ga fotografi uočili, pognuo je glavu, a zatim se udaljio od društva sa kojim je ćaskao. Pevačica je za „Alo!“potvrdila da je njen suprug odlučio da te večeri događaj posmatra iz prikrajka, ali da joj je najvažnije što joj je tokom čitave pripreme albuma pružao podršku.

- Da nije bilo mojih roditelja, nikada ne bih izdala album. Mnogo sam tužna što nisu uspeli da dođu na promociju, jer sam zahvaljuju­ći njima ostvarila svoj san. Takođe, bez supruga i ljubavi koju mi on pruža ne bi bilo uspeha. On prisustvuj­e promociji, ali je oprezan, da ga neko ne bi uslikao. Ipak, njega je teško ne primetiti, jer se za njim ljudi više okreću nego za mnom. On prezire da se eksponira, ali bilo je glupo da ne dođe jer su tu svi naši zajednički prijatelji - rekla je pevačica, koja je blistala u bisernom topu i farmericam­a.

Inače, na Jeleninoj promociji bili su i Katarina Grujić, Aleksandra Mladenović,

Mia Borisavlje­vić sa Bojanom Grujićem, Nikolina

Kovač sa Sašom Kaporom,

Darko Filipović, Ljupka Stević, Joca Stefanović... N. M.

 ??  ?? Miljan Vuković, suprug Jelene Kostov Nikolina i Saša Kapor Katarina
Grujić
Ljupka Stević Jeleni poklonila cveće
Miljan Vuković, suprug Jelene Kostov Nikolina i Saša Kapor Katarina Grujić Ljupka Stević Jeleni poklonila cveće

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia