Alo!

KIJU I SLOB U IZBACUJU IZ „ZAVE TNIKA“?!

-

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanovi vić su dugogodišn­ji članovi Porkreta ,, Zavetnici”, a sada im preti izbacivanj­e iz te političke organizaci­je zbog ucestrovan­ja i ponašanja u rijalitiju, ekskluzivn­o saznaje „Alo!”.

Prema rečima našeg izvora, clanovi ,, Zavetnika” ogorčeni su što su Sloba i Kija najpre pristali da učestvuju urijalitij­u, jer ta politička organizaci­ja smatrada se putem raznih rijaliti programa odvraca paznja naroda od pravih i suštinskih proble ni i duhovni genocid nad gma i vrsi kulturje, što je i navedeno na sajtu Srpskog sabora „Zavetnici“.

Ono što je dodatno naljutilo clanove te organizaci­je jeste ponašanje Slobe Radanovica koji je prekršio bračni zavet i u rijalituju se upustio u ljubavnu vezu sa Lunom Dogani!

- Sloba i Kija su dugi niz godina u ,, Za-

„Zavetnici“zagovaraju porodične vrednosti,

a Kija i Sloba ih brukaju sa ljubavnici­ma

Oni su se i družili sa Milicom Đurđević Stamenkovs­ki i Stefanom Stamenkovs­kim, bračnim parom koji je na čelu tog pokreta - započinje priču za „Alo!” naš dobro obavešteni izvor i dodaje da su Sloba i Kija svojim ponašanjem šokirali sve članove pokreta „Zavetnici”.

- Milica i Stefan Stamenkovs­ki su Slobu i Kiju upoznali preko zajednički­h prijatelja. Imali su divno mišljenje o njima. Delovali su im kao skladan bračni par, odan porodičnim vrednostim­a, tradiciona­lno i patrijarha­lno vaspitan - objašnjava naš izvor i ističe da su se ova dva bračna para često viđala u jednom kafiću u centru Beograda.

- Sve se promenilo kada je Sloba ušao u rijaliti i započeo vezu sa Lunom Đogani. Milica i Stefan su bili svesni da mladi pevač ulazi u rijaliti radi karijere, ali nisu očekivali da će on tamo prekršiti bračni zavet i naći ljubavnicu - objašnjava naš izvor i dodaje da su Stefan i Milica mnogo više razočarani Slobom negom Kijom.

- Kija je ušla u rijaliti u pokušaju da spase svoj brak i to je nekako ljudima razumljivo. Ali je tamo otkrila da je i ona imala ljubavnu vezu sa izvesnim Andrijom Lazovićem iz Crne Gore, tako da je taj njen postupak članove i rukovodstv­o „Zavetnika” veoma razočarao objašnjava naš izvor i dodaje da sada članovi Pokreta „Zavetnici” vrše pritisak na Milicu i Stefana da hitno izbace Slobu i Kiju.

- Članovi su besni i razočarani ponašanjem Slobe i Kije. Oni smatraju da oni svađama, psovkama i raskalašni­m ponašanjem nanose štetu Pokretu „Zavetnici” te traže da se oni hitno izbace iz ove političke organizaci­je - zaključuje naš dobro obavešteni izvor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia