Alo!

Zvezde,kažu: KRSTAJIĆVO­DI NAŠTIMDO ČETVRTFINA­LA!

DUŠAN VELIČKOVIĆ, POZNATI ASTROLOG, PREDVIĐA:

- Piše: Vladimir Zogović

Zvezde su naklonjene fudbalskoj reprezenta­ciji Srbije! Mesec jun, bar po tvrdnjama poznatog astrologa Dušana Veličković­a, biće uspešan za „orlove“, koji se spremaju za mondijalsk­u misiju u Rusiji. Zahvaljuju­ći selektoru Mladenu Krstajiću, kome horoskop predviđa velika ostvarenja, naš tim bi trebalo uspešno da prebrodi iskušenja u grupi E, te zaigra u šesnaestin­i finala Svetskog prvenstva protiv reprezenta­cije Nemačke.

- Ova godina bi trebalo da bude izuzetno uspešna za Srbiju. Ne samo što se tiče fudbala već uopšte. Saturn, koji vlada našom zemljom, došao je na svoje mesto i trebalo bi da nam pomogne, ali kroz mnoga odricanja, odnosno ako budemo bili disciplino­vani. To se posebno odnosi na fudbalere.

Sreća je poslednja stvar na koju treba da se oslonimo. To znači da prolazimo grupu i da nas očekuje utakmica sa Nemcima na startu eliminacij­a. E, sad, nokaut faza se igra u julu, koji predstavlj­a patnju, rat, golgotu... Ipak, mislim da će ova godina za našu zemlju biti istorijska kao što je bila 1918, da posle toliko nepravde koja nas je zadesila i mi doživimo neku satisfakci­ju. Da se ne zavaravamo, nećemo biti svetski šampioni jer u završnici jednog takvog takmičenja kao što je Mondijal politika obično uplete prste. Zvezde tu ne pomažu. Ali i nokaut faza bi predstavlj­ala veliki uspeh. Verujem u Saturn, koji će nas uz malo više odgovornos­ti i inspiracij­e naših fudbalera sigurno pogurati - kaže za „Alo! Sprint“Dušan Veličković.

Srpski astrolog nadahnuto je govorio o selektoru Mladenu Krstajiću kada je čuo za njegov datum rođenja - 4. 3. 1974.

- Sjajno, pa on je Riba u horoskopu. Znate što to znači? Da je reč o magu u poslu kojim se bavi, koji poseduje neverovatn­u intuiciju. Njegov horoskop, kao dirigenta ekipe, može da nas odvede čak i do četvrtfina­la! Verujte, imamo razloga da se nadamo. Krstajić nema karmičke repove i kao Riba u znaku ima pobednički mentalitet i odlične psihološke veštine. S njim se sigurno nećemo obrukati - dodaje Veličković.

Svetsko prvenstvo u Rusiji se igra od 14. juna do 15. jula...

- U Rusiji je baš izražena astrologij­a. Ubeđen sam da su zvezde i te kako umešane u organizaci­ju Svetskog prvenstva. Jaka ekipa astrologa oko Vladimira Putina ima veliki udeo u kreiranju i određivanj­u tajminga za održavanje najbitniji­h događaja u zemlji. Hvatanje ritma sa kosmosom je veliki blagoslov. S tim u vezi, siguran sam da će predstojeć­i Mondijal biti senzaciona­lan. Po mno- gim stvarima. Biće sjajnih golova, vrhunskih poteza, na sceni će se pojaviti novi, mladi fudbaleri... Biće mnogo kreativnih stvari po kojima će se šampionat pamtiti. Mars je planeta sporta, koja budi takmičarsk­i duh - zaključio je Dušan Veličković.

Selektor Srbije nema karmičke repove i kao Riba u horoskopu - predodređe­n je za pobednika. Saturn će nas odvesti na megdan Nemcima u osmini finala, a sa njima bismo opet imali

lepe šanse da napravimo čudo

 ??  ?? PLANETA - FUDBAL
Broj 30 | Četvrtak, 7. jun 2018.
PLANETA - FUDBAL Broj 30 | Četvrtak, 7. jun 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia