Alo!

Uzbudljivo, ali ne i vlažno?!

-

Problemi

Pod tušem

U kadi

Ako ne posedujete veliku kadu, glavni problem će vam biti nedovoljno prostora kako biste vi i vaš partner ostali u vodi. Osim toga, kada je tvrda i postoji velika šansa da se ozledite ili nažuljate.

Vode u kadi nema mnogo, a i dve osobe zauzimaju mnogo mesta. Za vreme seksa u vodi biće izlučene tečnosti, tako da uzmite u obzir da što ste duže u kadi, duže ležite u vlastitim tečnostima, što nije higijenski. Bakterije se brže prenose u vodi nego na suvom.

U moru ili jezeru

Glavni problem sa seksom u moru je izloženost gljivičnim infekcijam­a i slanost vode. Skoro svi problemi za druge načine

ovakvog seksa mogu se primeniti i ovde, no za seks u moru ili jezeru postoje i neke prednosti.

Možete birati gde ćete se seksati u vodi. Ako niste spretni ili previše ambiciozni, seks u plićaku odličan je za početnike. Preporučuj­emo da to radite na plažama gde nema ljudi i životinja kako biste izbegli neugodnu situaciju. Osim toga, da bi bilo ugodnije, možete staviti peškir ispod koji vam nije problem da pokvasite.

Ako se odlučite na seks u dubljoj vodi, bićete mnogo spretniji i imaćete mogućnost pokreta kakve ne biste imali u krevetu. Talasi i pokretanje vode uz vaše telo pomoći će užitku, ali i odmoći. Pazite da voda nije preduboka i budite pažljivi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia