Alo!

LOŽIM SE NA SLOBU KAD JE BESAN!

Blogerka je bila isprovocir­ana pitanjima gledalaca, pa je otkrila i ono što nije planirala

-

Drama između Slobodana Radanovića i Lune Đogani kao da nema kraja. Njih dvoje očigledno uživaju u igri mačke i miša, a da je zaista tako, priznala je i modna blogerka.

Naime, tokom emisije u kojoj gledaoci postavljaj­u pitanja sve je zanimalo zbog čega Luna konstantno „pali vatru“i provocira Radanovića.

- Ti si neko ko pali vatru i posle glumiš vatrogasca. Svaki put ti uneseš Slobodanu nervozu i onda on pukne i ispadne da je agresivan. Zašto to radiš? glasilo je pitanje, da bi Lunin odgovor sve iznenadio:

- Pa tako! Volim da ga vidim kada je besan! To je moj odgovor! - izjavila je Đoganijeva, da bi je nakon toga Slobodan pravdao pred svima.

- Luna je devojka koja u afektu sebi dozvoli da se iznervira. Zbog raznih stvari dozvoli sebi da joj svako utiče na mišljenje. Posle sedne i sabere se. Jeste ona sto puta posle došla i shvati da pogreši - pričao je Sloba.

S druge strane, svoje viđenje situacije izneo je i Milan Milošević.

- Luna ima taj pogled koji deluje kao da flertuje! Njoj je prijalo kada je Sloba ono veče rekao da je ljubomoran na Marka i sve muškarce. Ja mislim da se Luna malo igra! - rekao je Milan, da bi se Luna nadovezala.

- Meni je krivo... Ja jedina, čim sam sa nekim muškarcem... sa Banetom su me spajali, onda sa Đeksonom, sada sa Markom. Ne znam zašto je problem da ovde imam druga? Ja Slobu još volim rekla je Đoganijeva. N. M.

 ??  ?? LUNA PRIZNALA NA ŠTA JE POSEBNO SLABA
LUNA PRIZNALA NA ŠTA JE POSEBNO SLABA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia