Alo!

Zagolicaj maštu JEDNODELNI­M KOSTIMOM!

Značajne razlike u ceni bikinija ne podrazumev­aju i velike razlike u kvalitetu, i jeftiniji i skupi modeli urađeni od jer su sličnih materijala i sličnog su kroja

- Piše: HELENA SCRITTORE redakcija@alo.rs

Sigurna sam da kako god da ste isplaniral­i odmor ovog leta, neće proći bez bar jednog kupaćeg kostima. Na bilbordima već uveliko vidimo zgodna ženska tela u aktuelnim modelima, a pored su istaknute neke atraktivne cene. Obilazila sam malo radnje koje u ponudi imaju nove kolekcije kupaćih kostima i mogu vam reći da značajne razlike u ceni apsolutno ne podrazumev­aju i velike razlike u kvalitetu. I jeftiniji i skupi modeli urađeni su od sličnih materijala i krojevi su u sličnom maniru.

Elem, šta je vaš izbor, jednodelni ili kupaći iz dva dela?

Ako mene pitate, kada biram kupaći kostim, uvek mi je prvi kriterijum da li je pogodan za sunčanje. Naime, mnogi modeli koji se danas nude podsećaju na kompletiće koje smo kao deca nosili i van plaže. S obzirom na sve te karnere, krojeve na jedno rame, mašne, vrlo često jednodelni liče i na neki bodi ili top koji možemo kombinovat­i uz neku suknju ili šorts. Naravno, ne preporučuj­em vam to, jer je materijal od kojeg se izrađuju kupaći kostimi takav da nije adekvatan za nošenje van plaže.

DO SAVRŠENOG TENA

Kao što rekoh, važno je da ukoliko kupaći kostim kupujete za plažu i sunčanje, vodite računa da otkrije sve one delove tela koji su vidljivi u garderobi koju nosite, jer u suprotnom možete biti šareni i izgledati neuredno. Najbolje je birati top varijante gornjeg dela, bez obzira na to da li su u pitanju korpe ili ne, i obavezno skinite bretele. Na taj način ćete osunčati ramena i struk. Kad je donji deo u pitanju, brazilke su uvek dobar izbor, i to plića varijanta, tako da bez obzira na dubinu pantalona koje obučete, ta granica između osunčanog i neosunčano­g dela bude uvek ispod.

FANTAZIJA IZ DVA DELA

Ako pak želite da i kupaćim kostimom pokažete da ste apsolutna trendseter­ka, top na jedno rame je odličan izbor. Karneri, bilo preko ramena ili na top modelu preko nadlaktica, takođe su veoma atraktivni, ali i romantični. Nakit na kupaćem kostimu deluje veoma izazovno, pa ga neretko možemo videti kako na suptilan način krasi prelaz između dve korpe ili je smešten na samim korpama ili bretelama. Kad je donji deo u pitanju, aktuelni su duboki modeli koji idu do najtanjeg dela struka. Obično su urađeni sa određenim izrezima do bokova ili u tračicama koje golicaju maštu.

IZ JEDNOG DELA

Nekada su se nosili samo jednodelni kupaći kostimi koji su prekrivali sve čime jedna žena može na „vulgaran“način da privuče pažnju, ali danas su ti modeli otišli do granice minimalizm­a, gde samo određene trake dele od onoga što zovemo nudizam. Nemam ništa protiv i svaka čast na hrabrosti, ali bih ipak toplo preporučil­a one modele sa kojih je upravo sa tih retro krojeva koji su pokrivali sve skinut taman višak, a rezultat je kupaći kostim koji ističe obline u predelu bokova i struka, ali i prikriva moguće nedostatke, a odiše otmenošću i stilom, golica maštu i čini da se u njemu osećamo vrlo seksi.

Helenu možete zapratiti „@helenascri­ttore designline“

„@helenascri­ttorepage“

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia