Alo!

Kik-bokser IZREŠETAN S LEĐA?!

Milovanovi­ć je ubijen preksinoć u ulici Dragoša Ilića u Ćupriji, ispred kuće u kojoj je živeo sa sestrom i roditeljim­a

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Predrag Mi lovanović (35), bivši k ik-bokser i b odi-bilder iz Ć uprije, ub ijen je hi cima iz p ištolja u četv rtak oko 23 sa ta u u lici Dr agoša Ili ća u Ć upriji. Kako ne zvanično sazna jemo, Milovanovi­ć je izr ešetan ispred k uće u kojoj je žive o sa sestrom i roditeljim­a.

Teško ranjenog

Milovanovi­ća p ronašle su komš ije, koj e su o dmah oba vestile p oliciju i Hitnu pomoć.

- Napadač je na M ilovanović­a ispalio hice kada je ovaj izlazio iz svog a utomobila. K rvave k ošulje, na st epeništu, pronašle su ga komšije, k oje su č ule p ucnjavu i izašle da vide št a se deš ava. R anjeni Milovanovi­ć je da vao znake života i hitno je transporto­van u b olnicu, gde je po prijemu preminuo - kaže naš izvor i do daje da s e pretpostav­lja da je na padač čekao M ilovanović­a.

- Sumnja se da je napadač znao kada će b okser doći kući i da ga je tu čekao. Takođe, ne isključuje se ni mogućnost da je imao s aučesnike - kaže izvor.

Kako nezvanično saznajemo, p retpostavl­ja s e da je kik-b okser p rimetio na padača kada je izaš ao iz auta i da je pokušao da pobegne.

- V eruje se da je , pošto je video os obu sa o ružjem, M ilovanović počeo da b eži ka d vorištu. Međutim, ub ica ga ja sustigao i pogodio ga u leđa, nak on čega mu je , navodno, p rišao i ispalio mu hi tac u g lavu, p osle čega je pobegao - kaže naš sagovornik.

Policija je na lic u mest a p ronašla nek oliko ča ura, k oje su poslate na v eštačenje kak ob i se utvrdilo kojeg su kalibra i da li na njima eventualno ima otisaka prstiju ili tragova DNK.

- Inspektori su već obavili razgovor sa meštanima koji su p ronašli izrešetano­g Milovanovi­ća, a proverava se i da li neki o d obližnjih objekata ima video-nadzor, ne bi li se utvrdilo da li je ubistvo možda sniml jeno - ob jašnjava izvor „Alo!“.

Prema r ečima naš eg izv ora, surovo likvidira ni M ilovanović u Srbiji nema kriminalni dosije.

- J edno vr eme s e ba vio kikboksom i b io je č lan k luba Š ećeranac, a ra nije je radio i u opštini. Držao je k ladionicu u jednom p rigradskom nas elju u Ćupriji. Važio je za sp ortistu i uzornog mladića i p red zak onom je bio potpuno čist. U gra- du se nije isticao po lošem ili problemati­čnom p onašanju - kaže sagovornik i doda je da je u bijeni muškarac, navodno, ranije bio hapšen u Švajcarsko­j.

- N avodno je t am o b io pod nekom istragom i jedno vr eme je p roveo u švajcarsko­m pr itvoru. Po povratku u S rbiju bavio s e sp ortom i legalnim p oslovima, tak o da je motiv n jegovog ubistva za s ada potpuna misterija. Svi koji su ga p oznavali u p otpunom su š oku - ističe naš sagovornik.

 ??  ?? Preminuo u bolnici: Predrag Milovanovi­ć
Komšije koje su čule pucnjavu i izašle da vide šta se dešava pronašle su ga krvave košulje, na stepeništu
Preminuo u bolnici: Predrag Milovanovi­ć Komšije koje su čule pucnjavu i izašle da vide šta se dešava pronašle su ga krvave košulje, na stepeništu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia