Alo!

Estrado, alo!

-

Kunem vam se životom i ranjenom dušom svom da je vest da je Snežana Đurišić našla dečka, za mene najzanimlj­ivija estradna vest ove godine. Bez obzira na to što su mediji još u martu pisali da svoju novu ljubav krije već godinu dana, sada, kada je priznala i rešila da se ne krije, ovo je stvar koja je svakako vredna komentaris­anja.

Večito ozbiljna, hladna, odmerena, politički, estradno i estetski korektna Snežana Đurišić rešila je da se opusti, prizna da je zaljubljen­a i da bez ustručavan­ja uživa u životu i živi neku drugu mladost. Znamo da je ostala udovica, a da je njen prvi brak bio tipičan, tradiciona­lni, estradni brak, u kojem je ona kao pevačica bila udata za muzičara - harmonikaš­a.

Uprkos zidu koji je uvek imala za medije, oduševljen sam što je Snežana, ledena folk kraljica, uspela da skandalizu­je i zaintrigir­a javnost. Četrdeset godina pre ovoga to joj nije pošlo za rukom. Iskočila je iz svog do- sadnog, crno-belog rama i ploču okrenula na stranu B. Iako pripada pevačicama starije garde, bez greške je ispratila aktuelne trendove i svoje ime stavila na listu kuguarki. Tome se od Sneške malo ko nadao. Njen novi dečko se zove Vanja, ima moderno uniseks ime, a nije Bulić, ugledni je ginekolog i mlađi je od nje. Opa, bato! Dovoljno da mediji lude, a koleginice polude. Snežana blista, fotke sa dečkom pune portale i novine i konačno je gledamo u još jednoj ulozi, osim u ulozi spikerke u „Zvezdama Granda“. Znate, to je ono kad neko završi pevanje, a ona pročita ime i prezime i mesto iz kojeg dolazi, kaže reč-dve samo kad neko peva njenu pesmu.

Š to se mene tiče, sve ovo je super i pozdravlja­m odluku gospođe

Đurišić. Zamišljam da ovih dana samo pevuši poluhit

Snežane Savić „...nova ljubav, nova ljubav, opet moje srce budi...“Sjajno je što razbija tabue i dokazuje da

„nema pauze u menopauzi“. Nadam se i da će ova ljubav prpošno uticati i na njen budući repertoar, pa više neće pevati stihove „A ja dunja grane savila“i „U ovpoj će kući uvek kandilo da gori“, već će nas častiti nekom brzom, seksi pesmom poput onih „Mala soba tri sa tri“, „Celo veče lampa gori“, „ Vrteću te oko prsta“i „Uh, što mi se štuca, sve mi jelek puca“...

SLUČAJ: NEMA PAUZE U MENOPAUZI!

 ??  ?? Piše: Milivoje Mili Čolić estradanje.com
Piše: Milivoje Mili Čolić estradanje.com

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia