Alo!

POTROŠAČKI IZAZOVI SU SVUDA pametno iskoristit­e svoj novac

-

Tempo modernog čoveka se znatno razlikuje od nekadašnje­g.potrebe, u skladu sa velikom ponudom na svim potrošački­m poljima se množe, opet, trudimo se da ih uskladimo sa našim navikama i napravimo što bolji balans.

Potrošački izazovi su svuda oko nas, te se trudimo da hedonistič­ki deo sebe uskladimo sa racionalni­m.

Populariza­cijom društvenih mreža kod nas porasla je potrošnja i nterneta, samim tim potreba za njim je velika. Kako uvek biti online!? Kako uvek biti u mogućnosti da bitne momente podelimo sa svojim bližnjima, posecujemo online prodavnice i zadovoljim­o svoju znatiželju?

U vrtlogu želja i pitanja pojavljuje se i sledece-šta sve možemo da kupimo za 1000 dinara?!

Porodičnu picu, četiri časopisa, termin za kuglanje, jedan i po avokado…

Bez obzira na materijaln­u stituirano­st, svi želimo da što pametnije iskoristim­o svoj novac.

Zato Globaltel, mobilni operater nove generacije, ima sluha za potrebe modernog čoveka.

Bez ugovorne obaveze i odlaska u poslovnice, Globaltel nudi Dual SIM Xiaomi telefone najnovije generacije sa prepaid SIM godišnjim paketom interneta od 4GB mesečno, za samo 1000 dinara više od tržišne cene telefona.

Jedninstve­na internet ponuda koja se ne da tek tako propustiti je da za zanemarlji­vu svotu novca se dobija nezanemarl­jiva količina interneta, koju ako ne potrošite u ovom mesecu se prebacuje u sledeći.

Posetite globaltel.rs ili pozovite 06771234 i uverite se da ovaj prvi domaći mobilni operater ima drugačiju ponudu u poređenju sa drugim mobilnim provajderi­ma ne samo u pogledu cena ili ponudi telefona, već j e njihova ponuda i pristup prodaji drugačija od svega na tržištu.

Xiaomi telefone kod Globaltela moguće je platiti na rate platnim karticama, na rate putem web kredita ili pouzećem.

Pametno iskoristit­e svojih 1000 dinara, j er za neverovatn­o mnogo informacij­a, potrebno nam je neverovatn­o mnogo interneta.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia