Alo!

TADIĆ JE POVEĆAO AKCIZE 54 ODSTO, a sad zove na protest!

MARKO ĐURIĆ OPLEO PO BIVŠEM PREDSEDNIK­U

-

Potpredsed­nik SNS Marko Đurić izjavio je da je prilikom protesta zbog cene goriva napadnut nedužni stanovnik Beograda. On je dodao da je to neviđen akt nasilja, gde je i pala krv, te zatražio reakciju nadležnih organa.

„Napadnut je nedužni stanovnik Beograda samo zato što se usudio da pita zbog čega Đilasovi, Jankovićev­i, Jeremićevi, Tadićevi batinaši to rade. Usudio se da pita i dobio je batine od huligana“, rekao je Đurić.

On je naglasio da SNS traži da

počinioci gnusnog akta nasilja budu izvedeni pred lice pravde. Kako je rekao, Srbija nije zemlja u kojoj može da se toleriše ovakav akt nasilja, koji se, kaže, nije desio od ubistva Ranka Panića. On je rekao da neki od onih koji pozivaju građane na takve akcije imaju prijavljen­e imovine 25 miliona evra, a slična situacija je i sa drugima.

„Tadić poziva na protest, tobože kao nezadovolj­stvo zbog povećanja akciza, a upravo su ih oni, svi zajedno, dok su bili na vlasti 2009. godine, povećali 54 odsto. Pogledajte „Službeni glasnik“od 22. januara 2009. godine“, rekao je Đurić.

Samo u tom danu, naveo je, po nalogu režima Tadića, Jankovića, Đilasa, povećane su akcize sa 27,5 dinara po litri na čak 42 dinara.

„Lažu na isti način i u vezi sa cenom električne energije“, kazao je Đurić.

Kako je rekao, oni, koji su ekonomiju zemlje i standard građana uništili, pokušavaju građane da uvuku u pokušaj destabiliz­acije u zemlji.

„A jedini cilj im je da dođu na vlast kako bi mogli da nastave pljačku“, istakao je Đurić i dodao da građani oko toga ne bi trebalo da imaju dilemu.

Takođe je dodao da građani ne treba da imaju dileme da iza tih protesta stoje Tadićevi, Jeremićevi, Đilasovi ljudi, koji se „hvale time po društvenim mrežama“.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia