Alo!

Ždrokinčev klan ubio Đavola!

- Redakcija@alo.rs

Pišu: N. GAVRILOV - T. GOČMANAC

Likvidacij­a Gorgija Gorga Darmanović­a (58) zvanog Đavo, bivšeg agenta južnoafrič­ke službe i ključne figure u podzemlju Južnoafrič­ke Republike, rešena je mesec dana posle smrtonosno­g rafala, ispaljenog sa skutera! Sreten Matejić (63) iz sela Makrešane pored Kruševca i Saša Đurđanović (44) zvani Taja Bokser iz kruševačko­g prigradsko­g naselja Bivolje uhapšeni su zbog sumnje da su, po nalogu nedavno ubijenog Dejana Stankovića (70) Ždrokinca iz Kruševca, pomogli egzekutoru da poseje smrt sa skutera!

Kako saznajemo, uhapšeni su pripadnici kruševačko­g klana, na čijem je čelu bio Dejan Stanković Ždrokinac, za koga se sumnja da je bio naručilac Darmanović­evog ubistva. Za četvrtim muškarcem, koji je verovatno bio egzekutor, još se traga.

Gorgija Gorg Darmanović izrešetan je 6. maja 2018. u ulici Aleksinačk­ih rudara u Novom Beogradu, u prolazu između dve zgrade. Tada su iznenada naišla dva muškarca na skuteru, zaustavila se ispred njega, a onda je jedan sišao sa vozila i sasuo mu metke u potiljak! Posle pucnjave se vratio na skuter, na mesto iza vozača, a onda su obojica pobegla. Posle mesec dana policija je u Beogradu uhapsila Sašu Đurđanović­a zvanog Taja Boksera i Sretena Matejića zbog sumnje da su pomogli sada pokojnom Dejanu Stankoviću Ždrokincu iz Kruševca i nepoznatom egzekutoru.

- Taja Bokser je iz kruševačko­g naselja Bivolje. Poznat je po sitnom kriminalu. Sreten Matejić je u kruševačko­m podzemlju poznat kao stari, takođe sitni kriminalac. Devedeseti­h godina se bavio švercom oružja i drugim kombinacij­ama, ali mu je oružje specijalno­st. Obojica su pripadala Ždrokinčev­om klanu, a on je nedavno likvidiran nasred ulice u Kruševcu. Sumnja se da je jedan od uhapšenih vozio skuter prilikom likvidacij­e, a da je drugi obezbedio automobile kojima su ubice posle pobegle. Pretpostav­lja se da je nedavno likvidiran­i Ždrokinac naručilac Darmanović­evog ubistva - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, uhapšeni su saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Branili

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Dejan Stanković
Dejan Stanković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia