Alo!

Sergej je igrač za selekciju Brazila!

-

„Orlove“su ispred baze u Svetlogors­ku dočekali brojni srpski novinari, ali i stranci. Jedan od njih je Ivan Roup, s televizije „O Globo“, koji je zadužen da izveštava sa četiri utakmice koje će biti na programu u Kalinjingr­adu. Dakle, i sa dvoboja Srbije i Švajcarske 22. juna.

- Naše televizijs­ke ekipe izveštavać­e iz svih gradova u kojima će se igrati SP. Danas smo ovde zbog Srbije, zato što igra protiv Brazila u grupi, pa nas zanima sve u vezi sa vašom reprezenta­cijom - rekao je Roup za „Alo!“.

Duel Srbije i Brazila u poslednjem kolu grupe E, tvrdi on, neće biti lak za njegove zemljake.

- Mislim da će Brazil pobediti 2:1, a strelac za Srbiju biće Milinković Savić ili Mitrović. Milinković Savić je vaš najbolji igrač. Gledao sam ga na nekoliko utakmica u dresu Lacija. Brazil nema igrače kao što je on. Vezista je, a ujedno i napadač. Veoma je snažan. Naši napadači nisu snažni kao on. Vilijan i Nejmar su mršavi. Sergej ima manje fudbalskog znanja od njih dvojice, ali je fizički jači i to je njegova prednost. Da je Brazilac, sigurno bi bio pozvan u naš nacionalni tim, ali ne bi bio u startnih 11 smatra Roup.

Brazilski novinar veruje da bi Sergej dobijao priliku s klupe u reprezenta­ciji selektora Titea.

- On bi ulazio u drugom poluvremen­u i menjao tok meča. Brazil ima mnogo dobrih fudbalera u startnoj postavi, ali nam rezerve nisu toliko dobre. Nemamo igrače koji mogu da promene nešto kada uđu na teren - poručuje Ivan Roup.

 ??  ??
 ??  ?? Brazilski novinar Ivan Roup
Brazilski novinar Ivan Roup

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia