Alo!

„Orlovi“, samo OŠTRO U KLINČ SA ŠVAJCARSKO­M!

- Piše: Ž. VUJIČIĆ zeljko.vujicic@alo.rs

Ako Kostarika izgubi 17. juna u Samari, biće lepih vesti iz Rusije, u koju su se „orlovi“uputili nakon što ih je Nikola Rokvić juče pre podne na beogradsko­m aerodromu ispratio iz sveg glasa pevajući „Pukni, zoro“.

Da Srbija zaista može iz bratske zemlje da obraduje milionsku armiju navijača u otadžbini, veruje i poznati folk pevač. U razgovoru za „Alo!“, štaviše, Rokvić ističe da se nada plasmanu u osminu finala Svetskog prvenstva.

- Biću zadovoljan, kao i svi, verovatno, ako „orlovi“prođu grupu. A posle - šta nam bog da - rekao je Rokvić za naš list pošto je prethodno pustio glas i uzdrmao temelje vazdušne luke našeg glavnog grada.  Možemo li i s Brazilom, na zatvaranju grupne faze, da igramo ravnopravn­o?

- Nadam se, ali verujem više da ćemo u prve dve utakmice da obezbedimo prolaz. Najpre da osvojimo tri boda protiv Kostarike, pa da sportski uđemo u ozbiljan klinč sa Švajcarsko­m.

 Koliko ti znači što si pevao na ispraćaju reprezenta­cije?

- Mnogo. Velika je čast i zadovoljst­vo biti deo ovakve akcije. Tim pre jer sam pevao „Pukni, zoro“, koja je nekako obeležila naš fudbal. Stvarno mi je drago što sam, nadam se, doprineo da „orlovi“odu radosniji i puni pozitivne energije da naprave nešto na Svetskom prvenstvu, što svi očekujemo.

 Veruješ li da si im dao motiv više pesmom koja je maltene himna državnog tima?

- Momci vole muziku, pa sam im sigurno dao podstrek.

 Znaš li nekog od njih privatno?

- Znamo se. Dobar sam sa svima.

 A koji igrač ti je omiljen?

- Kapiten Kolarov, Nemanja Matić, Bane Ivanović, Mitrović, Tadić... Ma svi!

 Hoćeš li ići u Rusiju da ih bodriš?

- Nažalost, ne - završio je Nikola Rokvić razgovor za „Alo!“.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia