Alo!

Opstajemo jer nismo vulgarni!

„Marija i ja smo deset godina zajedno i bićemo još deset, jer nas vezuju ljubav i činjenica da smo apsolutno isti“, kaže reper

-

Mladi par Marija i Marko Đurovski dobar su primer da je za idealan brak važna ljubav, a da je za uspešan biznis najvažnija uzajamna podrška. Dok Marko, nakon muzičke karijere, promoviše liniju garderobe, dotle i njegova supruga ne sedi skrštenih ruku već se posvetila promociji zdravog načina života. U razgovoru za „Alo!“Marko i Marija, koje smo sreli na promociji njenih detoks sokova, otkrivaju koja je tajna njihovog odnosa, ali i da li planiraju da pomešaju ljubav i posao.

- Marija i ja smo deset godina zajedno i bićemo još deset, jer nas vezuju ljubav i činjenica da smo apsolutno isti. Opstajemo jer nismo vulgarni, nemamo potrebu da intimu delimo s ostatkom sveta - kaže Marko Đurovski, koji se nedavno osim u muzici oprobao i kao dizajner.

- Odustao sam od muzike i sasvim spontano počeo da dizajniram liniju garderobe. Sa druge strane, Marija je započela svoj biznis sa zdravom hranom i to joj zasad ide sasvim dobro. Nas dvoje smo se upoznali na studijama, završili smo menadžment na istoj klasi na nekadašnje­m fakultetu „Braća Karić“. Ima istine u tome da smo zbog toga postali uspešni preduzetni­ci. Bogoljub nas je dodirnuo na upisu i preneo nam je marljivost i preduzetni­čki duh. Šalu na stranu, veoma je inspirativ­no kada u partneru nađete nekoga ko ima iste navike i identična interesova­nja. Tada možete mnogo toga - kaže Marko, dok njegova supruga objašnjava kako su oboje odlučili da započnu zasebne biznise.

- Bila sam u drugom stanju kada sam na jednom putovanju prvi put probala sokove za detoksikac­iju. Htela sam da se oprobam na tom polju, pa sam upisala onlajn kurs pri londonskoj školi. Dobila sam zvanje lajf kouča i od tada se bavim ovim poslom - kaže Marija i otkriva da li planira da započne posao sa suprugom.

- Možda se i to desi jednog dana - kaže na kraju razgovora Marija. S. Andrić

 ??  ??
 ??  ?? Promociji prisustvov­ao i glumac Aleksanda Radojičić
Promociji prisustvov­ao i glumac Aleksanda Radojičić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia