Alo!

PRED „MECU” JEDEM SAMO PLJESKAVIC­E!

-

Folk Pevačica Katarina Grujić svakodnevn­o nastupa širom Evrope, a za „Alo!“otkriva da nikada sita ne ide na svirku, jer tada ne može da peva.

Naime, kako tvrdi, najviše voli da večera u ranim jutarnjim satima, odmah nakon što završi sa nastupom.

- Ne jedem ništa pre izlaska na binu, jednostavn­o ne mogu da pevam punog stomaka. Kada završim s poslom, odmah idem u restoran brze hrane i uživam u tome. Iako se trudim da se hranim zdravo, kršim svakodnevn­o to pravilo. Najgora sam u PMS-U, jer tada samo jedem pljeskavic­e i pice - kaže s osmehom Kaća, koja i dalje tvrdi da nije u vezi sa Ognjenom Vranješom, fudbalerom atinskog AEK-A, uprkos tome što je na društvenim mrežama objavljiva­la njihove zajedničke fotografij­e.

- Uvek blistam i ljudi ne mogu da provale da li sam slobodna ili imam dečka. Niko nema dokaze da sam u vezi s Ognjenom i zaista ne želim više da pričam na tu temu - izričita je bila Grujićeva, koja se uveliko sprema za leto, a najveći problem joj je izbor kupaćeg kostima.

- Ne volim jednodelne kupaće jer su katastrofa za sunčanje. Dobri su samo za poziranje i za žurku na plaži. Ipak, najviše volim klasičan bikini, pošto on najlepše ističe moju figuru, tako da ću mu ostati verna i ovoga vrelog leta rekla je Kaća za „Alo!“. N. M.

Najgora

sam u PMS-U Katarina

Grujić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia