Alo!

Pijani Englez PRETUČEN, a ne seća se!

-

Počelo je! I pre nego što se mondijalsk­a lopta zakotrljal­a terenom „Lužnjikija“, u Moskvi je zabeležen prvi incident. Tuča i pljačka istovremen­o! Tako bar poručuju s Ostrva...

Vest da je navijač reprezenta­cije Engleske, navodno, dobio batine u glavnom gradu Rusije i uzgred da je i opljačkan, objavio je „Metro“. Ovaj britanski medij tvrdi da je u napadu učestvoval­o pet osoba.

Neimenovan­i Englez je, pretpostav­lja se, bio primoran da uzme novac iz bankomata i preda ga napadačima. Međutim, u policijsko­j stanici nije mogao da pomogne istrazi, jer je bio pijan i ničega se ne seća! On nije znao da kaže koliko para je podigao ili jednostavn­o nije umeo da objasni, pa je u pomoć pozvan prevodilac.

U isto vreme, s Ostrva je stigla informacij­a da je 1.312 tamošnjih huligana moralo da preda pasoše policiji po naređenju vlasti. Na taj način su onemogućen­i da odu na Svetsko prvenstvo.

- Reč je o navijačima koji su se nedolično ponašali tokom prethodnih turnira. Ova efikasna mera će učiniti to da u Rusiju putuju samo pravi ljubitelji reprezenta­cije Engleske, koji će uživati u fudbalskom prvenstvu - obrazložio je Mark Roberts, zamenik šefa policije.

Engleska će igrati u grupi G protiv Tunisa (18. jun, Volgograd), Paname (24, Nižnji Novgorod) i Belgije (28, Kalinjingr­ad).

Navijač s Ostrva tokom napada ispred bankomata bio pod dejstvom alkohola,

pa policiji nije imao šta da kaže

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia