Alo!

Srndać je novi lider opozicije!

-

Đorđe Višekruna, koji je ušao u Vladu Vojvodine dok je Bojan Pajtić bio na njenom čelu, po svemu sudeći, biće novi lider opozicije. Njegovi prvi potez biće da otputuje u Brisel da bi se žalio na diktaturu u Srbiji, da sebe proglasi za ministra spoljnih poslova i da ubije predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića.

Višekruna, koji je početkom godine najavljiva­o stravične likvidacij­e pristalica SNS-A, najpre je na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk objavio fotografij­u sa sastanka sa Nikolom Sandulović­em, najavljuju­ći da je reč o pokušaju ujedinjenj­a opozicije.

- Pokušaj stvaranja jedinstven­e opozicije. Posle ovog sastanka su usledili sastanci sa svim liderima opozicije, bez slikanja, doduše. Nije vredelo. Nisam ih uspeo ujediniti, ali sam ih bar seo za isti sto da pričaju - napisao je on u opisu fotografij­e.

Tu njegovim šokantnim objavama nije bio kraj, te je najavio i svoj skori put u

Brisel.

- Sutra i prekosutra ću boraviti u Briselu kod poznanika koji rade u Evropskoj komisiji. Hoću da tamo svi vide živi dokaz diktature u Srbiji, jer je Vučić raspisao za mnom poternicu bez ikakvog razloga, samo da se ne bih mogao vratiti u Srbiju! - istakao je Višekruna, koji je sebe stigao da promoviše u ministra spoljne diplomatij­e „slobodne Srbije”.

Višekruna se ni tu nije zaustavio, već je pretio smrću predsednik­u Srbije Aleksandru Vučiću.

- Pre suđenja Vučiću bi trebalo vratiti doživotnu kaznu zatvora. Vraćanje smrtne kazne u naše krivično zakonodavs­tvo bi u ovom konkretnom slučaju takođe bilo potpuno opravdano - napisao je on na svom profilu na Fejsbuku.

Podsetimo, Višekruna je u ispovesti za medije tvrdio da mu je Bojan Pajtić oduzeo nevinost.

- Ja sam bio Pajtićev srndać, koga je želeo da ukroti u vili na Andrevlju - istakao je Višekruna

za jedan nedeljnik. J. M.

 ??  ?? Novi šefovi: Đorđe Višekruna i Nikola
Sandulović
Novi šefovi: Đorđe Višekruna i Nikola Sandulović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia