Alo!

Ubola je 30 puta, dobila 15 godina!

-

Najbolju prijatelji­cu ubola 30 puta nožem jer nije htela da joj da novac!

Marina Savić (35) iz Zaječara, koja je početkom aprila 2017. kuhinjskim nožem ubila svoju prijatelji­cu Mirjanu Kostić (49), a posle toga podmetnula požar da bi zavarala tragove, juče je osuđena na 15 godina robije!

Obdukcija je otkrila da je žrtva mučena, jer se najpre mislilo da je Mirjana izgorela u požaru!

Bili smo šokirani saznanjem da je ubodena nožem čak 30 puta. Odmah je počela istraga, ispitivanj­e, provere. Srećom, komšija je imao nadzornu kameru ispred stana i tako smo došli do pravog ubice - njene prijatelji­ce. Marina je prijatelji­cu ubila kuhinjskim nožem, koji je bio na stolu. Različiti uglovi uboda su nam otkrili da se nesrećna žena borila - izjavili su veštaci na suđenju.

Marina je priznala ubistvo, ali je negirala da je podmetnula požar u Mirjaninom stanu.

- Bila je izričita da je prilikom njihovog koškanju iz šporeta na drva ispao žar, koji je zapalio tepih, a da je vatra potom progutala ceo stan. Vatrogasci su preko terase uspeli da uđu u stan. Mirjana je bila još živa, ali od brojnih uboda nije mogla da se pomeri i da se spase od vatre. Komšije su primetile dim i pozvale vatrogasce i policiju. Vozilom Hitne pomoći je prevezena u Urgentni centar na intenzivnu negu. Lekari su se za njen život borili 30 minuta, ali je podlegla povredama jer je 80 odsto njenog tela bilo prekriveno opekotinam­a - navodi naš sagovornik.

Marina Savić je izjavila da joj je ubijena žena navodno dugovala 300 evra i da se ona zbog toga razbesnela i u besu je ubadala nožem. Kasnije je ispričala drugu verziju, da je Mirjana prodala garsonjeru i da je odbila da joj pozajmi novac. S. Z. Božinović

 ??  ?? Marina Savić
Marina Savić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia