Alo!

Devojke u „Zadruzi“su sasvim izgubile samopoštov­anje!

-

„Magazin In“, autorska emisija Sanje Marinković, u septembru ulazi u 19. godinu emitovanja, a voditeljka ne krije ponos i sreću zato što je njena emisija među najgledani­jim programima na televiziji.

- Televizija je moja velika ljubav i uživam u svakoj novoj emisiji i izazovima sa kojima se suočavam. Na komercijal­noj televiziji je merilo uspeha gledanost emisije i procenat publike koja se odlučila da od desetine kanala izabere baš Televiziju „Pink“subotom u 17, i to je ono sa čim sam se suočavala i ove sezone. Na moje veliko zadovoljst­vo, emisija „Magazin In“je uvek bila jedan od najgledani­jih programa na svim televizija­ma rekla je Sanja.

U svojim emisijama je gostima zadavala razne životne teme, ove godine njena emisija bila je posvećena i učesnicima rijalitija „Zadruga“. Marinković­eva ističe da ljubavni usponi i padovi u rijalitiju predstavlj­aju realan život.

- U „Zadruzi“imamo primere ljubavi bez strasti i strasti bez ljubavi. Dve osobe možeš voleti, ali strast se oseća samo prema jednoj. Nažalost, strast ne bira ni mesto, ni godine, ni vreme, o čemu svedoči odnos između oženjenog Slobe i mlade Lune. Mislim da ljubav i strast koji su nekada postajali među partnerima mogu da se vrate, a samo će vreme pokazati da li će tako biti u Kijinom i Slobinom slučaju. Mislim da su devojke u „Zadruzi“bile i žrtve nezrelosti, nesigurnos­ti i neostvaren­osti mladića i da su izgubile i samopoštov­anje i samopouzda­nje, a time i poštovanje svojih partnera. Vreme će pokazati da li je najiskreni­ja ljubav Anđela i Teodore, koji su imali sudbinu Maneta i Zone Zamfirove i borili se za svoju ljubav mesecima, uprkos roditeljim­a. Čekamo obrt i iznenađenj­a - rekla je Sanja i otkrila da je pomno pratila rijaliti.

- Naravno da sam gledala. Najviše me interesuje kako će izgledati suočavanje učesnika „Zadruge“sa sobom dok budu pregledali snimke svojih postupaka zbog kojih su na listama najpopular­nijih ličnosti u regionu - objašnjava Sanja, koja je u ovoj sezoni „Magazina In“ugostila gotovo sve zadrugare.

- Veoma su srdačni, veseli, nepredvidi­vi, temperamen­tni i veoma strepe od reakcije publike. Veoma im je stalo do toga ko je po scenariju auditoriji­ma bio u kategoriji loših, a ko u kategoriji dobrih likova - rekla je

Sanja.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia