Alo!

Seksom protiv fudbala

Diže me sa poda, skida mi gaćice, hvata me za struk i stavlja u svoje krilo

- Piše: DIJANA L. redakcija@alo.rs

„Dodaaj, bre, dodaaj! Ma daj, je*ote, kakva je ovo tekma? Šta je, bre, ovo? Didi, brate, vidiš li ti ove manekenčić­e što trče za loptom?! Ovo bre nisu fudbaleri... Ja dosadniju utakmicu nisam gledao u životu...“, otvara već treću limenku piva i zavaljuje se na trosed sa smorenim izrazom lica.

Pravim se da sam potresena što Maroko nikako da zabode gol Iranu, iako jedva razaznajem ko za koga ovde igra. Mislim da sam ga deset puta pitala, ko su ovi u zeleno-crvenim dresovima. Navijam za tu reprezenta­ciju samo zato što me ta država asocira na seriju o zabranjeno­j ljubavi između Marokanke Žade i Lukasa, koju sam gledala pre 15 godina. Ne znam ni koji me đavo naterao da sedim ovde sa Dejanom i blenem u 20 budala koje trče za loptom.

Mada, moram priznati da mi je mnogo seksi kad je tako razjaren kao bik, uostalom obožavam da ga čačkam kada ne obraća pažnju na mene. To me nekako izaziva. Pitam se da li će bataliti fudbal ako se sada skinem i krenem da ga provociram. Bilo bi mu bolje da me dohvati, da mu ne bi polupala daljinski o glavu.

„Deki, ljubavi, što mi se stresiraš, ima još puno do kraja, proći ćeš tiket. Nego kad će pauza između poluvremen­a“, pojavljuje­m se ispred televizora u seksi belim čipkanim boksericam­a, bez brusthalte­ra, sa crvenim zvezdicama zalepljeni­m na bradavicam­a i sa štucnama i kopačkama na nogama, držeći fudbalsku loptu.

„Daj, ljubavi, pa nisi valjda... Jebote, kako dobro izgledaš. Šta ti se desilo? Ali, tekma je, srećo... Uh, bre, zašto mi to radiš sada...?“, ne prestaje da brblja, šokiran mojim izdanjem.

„Neću da ti smetam, mili, samo ću malo da se poigram sa tvojim već napaljenim drugarom“, govorim to dok se spuštam na kolena ispred njega, otkopčavam mu farmerke i iz gaća mu vadim spremnog vršnjaka.

Zarobljava­m njegov koren između svojih ogromnih dojki sa zvezdicama i krećem da ih pomeram gore-dole. Svakim pokretom nadole, kada mu oslobodim navlaženi vrh, dotaknem ga jezikom ili nežno usisam usnama.

Dejan je već zapao u trans, više nije mario za utakmicu, gledao je momenat kada će da me nasadi na svoj ponos.

Diže me sa poda, skida mi gaćice, hvata me za struk i stavlja u svoje krilo. Moje na-

brekle grudi našle su se tačno ispred njegovih usana. Zubima mi je skinuo nalepnice sa bradavica i jezikom oblizivao jednu pa drugu. Njegov tvrdi penis sve vreme je pulsirao pribijen uz moj klitoris, vapeći da uđe u nju. Počela sam da se trljam o njega. Osetila sam kako ga moji sokovi preplavlju­ju. Usne moje drugarice savršeno su klizile po njemu. Njegovi uzdasi prigušeni mojim dojkama, navodili su me da svršim.

„Stavi ga u sebe...“, napaljeno izgovara.

Desnom rukom uzimam njegovog vršnjaka i približava­m ulazu, a on me ponovo hvata za struk i žustro nabija na njega.

„Kako je uska“, govori mi dok mi jezikom prelazi po vratu.

Pušta me da vodim igru. Stegla sam ga butinama, kukovi su mi se u brzom ritmu pomerali gore-dole, dok mi se klitoris trljao o njegov donji stomak.

Zidovi moje vagine su mu stegli penis, a moji sokovi su krenuli da ga preplavlju­ju. Osetivši da sam blizu vrhunca, Dejan me je namerno sklonio sa sebe i držao u vazduhu. Pokušala sam da se vratim, ali nisam mogla protiv njegove snage.

„Hoću zajedno da svršimo“, nasmejao se i samo me nabio ponovo na celu dužinu.

Oboje smo vrisnuli u ekstazi. Osetila sam kako me njegova topla sperma ispunjava.

„Obožavam kada se isprazniš u mene.“

„Didi, dušo, neviđena si.“

„Iiiiii gooool. Iran vodi 1:0“, začuo se glas komentator­a.

„Ma daj! Ne mogu da verujem! Pa ’ladno sam pao tiket zbog glupih Marokanaca“, histerično vraća fokus sa mojih grudi na mali ekran.

Muškarci!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia