Alo!

MATORA OČAJNA: LUNA MI NIJE PRIJATELJ!

„Videla sam u milion situacija da laže, mogu sad odmah da nabrojim deset. Sve što je rekla Kija bilo je istina“, rekla je Matora

-

Jovana Tomić Matora napustila je „Zadrugu“samo dan pre dugoočekiv­anog finala, a potom je otkrila da ne želi da nastavi prijateljs­tvo sa Lunom Đogani. Iako su u rijaliti ušle kao prijatelji­ce iz spoljnog sveta, Matora je priznala da se razočarala jer je Đoganijeva u nekoliko situacija pokazala da laže i da ne mari za nju.

- Drago mi je što sam za neke stvari promenila mišljenje. Najiskreni­je, ne verujem da će se to prijateljs­tvo nastaviti napolju. Ako me ona okrene da se vidimo, javiću se, ali sigurno neću provoditi vreme sa njom kako sam mislila da hoću. Ja sam se sa njom družila, viđala, izlazile smo, upoznala sam njenu najbolju drugaricu. Luna je bila vedra i zato smo se čule, dopisivale. Mislim da svakome znači da ima podršku i ona ju je imala od mene, iako mi se nije sviđalo to što Slobodan neće da se izjasni javno. To mi je bilo katastrofa - rekla je Matora i dodala:

- Prva tri meseca sam stalno razgovaral­a sa njom. Kao prijatelj sam joj govorila da javna prevara nije dobra, ali to ne znači da se neću družiti sa njom. Videla sam u milion situacija da mi nije prijatelj, mogu sad odmah da nabrojim deset. Kada su bili ljubavni klipovi, ona se žalila što nije prikazan njen. Milan joj je rekao da to nije moralno i zašto očekuje onda klip, a ona je rekla: „A ovo je moralno?“Ja joj kažem sutradan da to nije u redu, a ona kaže kako to nije rekla.

S obzirom na to da se dosta polemisalo o ljubavnom trouglu, Matora je istakla da Lunin i Slobin odnos ne može da predstavlj­a ljubav, kao i da se uverila da je Kristina Kockar uvek govorila istinu.

- Ako je ljubav da ja Sanji ljubim noge i da joj pričam da je princeza, a onda kažem Banetu Čolaku da bih imala seks sa njim, onda ne razumem! Svi smo bili trideset posto rezervisan­i, ali sve što je rekla Kija bilo je istina. Dečko prvo laže samog sebe, to je najgore. Ja sam dosta promenila mišljenje o Slobodanu, neću da lažem. Ne bih volela da me niko voli kao što Slobodan voli Lunu - rekla je Matora, a potom se osvrnula i na čuveni poljubac sa modnom blogerkom pre rijalitija.

- Meni je Luna bila zanimljiva, atraktivna devojka. Kada sam je zvala u bioskop, sigurno je nisam zvala da jedemo kokice. Ona nema afinitete prema istom polu, ali činjenično stanje je da sam ja sa Lunom imala poljubac i posle sam se viđala sa njom. Postavila sam se prema njoj kao prema devojci koja mi se sviđala - rekla je Jovana Tomić. T. V.

 ??  ??
 ??  ?? Jovana Tomić prekida druženje sa modnom blogerkom
Jovana Tomić prekida druženje sa modnom blogerkom
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia