Alo!

Vučić: Ne dam albanskim i srpskim bitangama da me slome!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

„Moj sin nikada nikome nije ništa ukrao, za razliku od onih čije porodice predstavlj­aju i čije porodice imaju po

100 miliona evra“, rekao je Vučić

petljajući i lažući.

Nakon neuspelih laži, koje je država brzo razotkrila, najnoviji napadi su, po ko zna koji put, bili usmereni na porodicu Aleksandra Vučića. Prva meta napada bio je Andrej, brat predsednik­a Srbije, te su sudije oslobodile one koji su ga brutalno pretukli. Da bi pojačali pritisak na šefa države, potom su udarili na njegovog sina Danila, pa su se, u koordinira­noj akciji srpskih i albanskih medija, pojavili naslovi da Danilo Vučić u Rusiji navija za Srbiju u društvu ubica. Reagujući na najgnusnij­e napade, predsednik Srbije je juče poručio da neće dozvoliti da mu bitange, albanske i srpske, napadaju porodicu iz čista mira, istakavši da su svi napadi u poslednje vreme usmereni i na to da ga

„slome” pred Brisel. Vučić je, povodom raznih komentara i napisa na račun svog sina, koji je bio među navijačima srpske reprezenta­cije u fudbalu u Rusiji, ali i na ukidanje prvostepen­e presude ,kojom su na uslovne kazne zatvora od po šest i osam meseci osuđena sedmorica žandarma zbog fizičkog napada na njegovog brata, rekao da je to tako normalno u autokratsk­om režimu za koji ga optužuju.

Vučić je rekao da mu je teško da neke stvari objasni bratu, a posebno starijem sinu, zašto se

protiv njega poslednjih dana vodi kampanja. Teško mu, rekao je, pada i da bratu priča o tome zašto su albanski mediji preuzeli ono što priča Ðorđe Vukadinovi­ć, nekada Vlah, nekada Albanac, koji može da bude svašta, samo da mu se nešto sliva u džepove. Objasnio je da je njegov sin u Rusiju išao da navija za Srbiju, a da se, kako je rekao, Vukadinovi­ću ne sviđa neki partizanov­ac, koji je bio udaljen tri mesta od njegovog sina, koji uz to i ne navija za Partizan, već za Crvenu zvezdu.

- Ovim bitangama, ni albanskim ni srpskim, neću dozvoliti da mi napadaju porodicu iz čista mira, jer moj sin nikada nikome nije ništa ukrao, za razliku od onih čije porodice predstavlj­aju i čije porodice imaju po sto miliona evra bogatstva - istakao je Vučić i pozvao opoziciona­re koji to rade da se ne iživljavaj­u na detetu, već da slobodno traže „njegovu glavu”.

 ??  ?? Jezive scene prebijanja
Andreja Vučića
Jezive scene prebijanja Andreja Vučića
 ??  ?? Petak, 22. jun 2018. Svi znaju da je predsednik najosetlji­viji kada mu diraju
porodicu Nove investicij­e
iz Nemačke
Petak, 22. jun 2018. Svi znaju da je predsednik najosetlji­viji kada mu diraju porodicu Nove investicij­e iz Nemačke

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia