Alo!

Soraja od Plejna krije vezu sa Nejmarom!

Vučelićeva je presrećna sa kreatorom, ali se plaši da on ne otkrije da je bila u ljubavi sa fudbalerom

- Piše: N. MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Soraja Vučelić uplovila je u romansu sa svetski poznatim modnim kreatorom Filipom Plejnom, a kako „Alo!“, saznaje ona se veoma plaši da joj tu ljubav ne pokvari prošlost koju je imala sa brazilskim fudbalerom Nejmarom da Silvom Santosom Žuniorom.

Sve to veoma opterećuje Soraju jer zna da je Nejmar bio zaštitno lice upravo modne marke Filipa Plejna!

Naime, bivša voditeljka, kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju zbog sumnje da je povezana sa kriminalni­m krugovima, na mukama je jer se veoma zaljubila u Plejna i ne želi da joj bilo šta pokvari vezu, otkriva za „Alo!“izvor blizak Vučelićevo­j.

- Soraja je pored Filipa lako prevazišla depresiju u kojoj se našla posle zabrane ulaska u Srbiju. Njih dvoje su vrlo slični jer vole luksuz i dobar provod. Soraja je svesna da je Filip njena savršena jača polovina, da joj je konačno u život ušao muškarac koji može da je voli, pa se zato veoma plaši kakva bi Filipova reakcija kada bi otkrio da je Nejmar, njegovo zaštitno lice, bio njen dečko - otkriva izvor blizak Vučelićevo­j i dodaje da je Soraja zato rešila da učini sve kako bi svog dragog ubedila da veza sa Nejmarom nije bila ozbiljna i važna u njenom životu.

I Sorajini prijatelji navijaju za ljubav sa Plejnom i ubeđuju je da će on razumeti i prihvatiti njenu prošlost ukoliko sazna detalje i da ona ne treba da brine zbog toga. Ali, Soraja svejedno strepi jer se baš zaljubila u Plejna - zaključio je izvor blizak Soraji

Vučelić.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia