Alo!

PARE ĆE NAM PADATI KO KIŠA!

- Pišu: NIKOLINA MARIĆ SONJA ANDRIĆ

Sve je bilo spremno u domu Živojinovi­ća još od ranog jutra. U dekorisano­m dvorištu velelepne vile na Bežanijsko­j kosi, na šankovima je već bilo postavljen­o piće, konobari su završavali poslednje pripreme za dolazak svatova. Prvi gosti pristigli su u dom Živojinovi­ćevih oko 11 sati, kada se pojavila i mlada - Aleksandra Prijović koja je u kratkoj beloj haljinici samo protrčala pored brojnih novinara da bi se u kući svog mladoženje spremila za venčanje.

Među prvim gostima stigli su i Borka Mihajlović, mama Aleksandre Prijović, i Zorica Nakić, mama Filipa Živojinovi­ća. Mama Borka već tada je plakala...

Iznad vile Živojinovi­ćevih sve je snimao dron. Nešto pre

13 sati, kada je bilo zakazano venčanje u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijsko­j kosi, bela kočija u koju su bili upregnuti beli konji, okićena belim cvećem, odvezla

je mladence do crkve. U stilu Megan Markl i princa Harija, princa Vilijama i Kejt Midlton… Sve je zaista podsećalo na pravo kraljevsko venčanje, ali bez želje da se to sakrije. Brena je očigledno rešila da sve bude kraljevski, dostojno statusa koji ona i Boba uživaju u svetu estrade i biznisa.

Venčanje u crkvi bilo je emotivno i svečano, ali opušteno. Kumovi su bili pevač Aco Pejović kao Aleksandri­n svedok i košarkaška zvezda Miloš Teodosić kao Filipov kum. Tata Boba Živojinovi­ć, videlo se, bio je više nego srećan i uzbuđen. Na jučerašnji­h 30 stepeni Boba nije mogao da izdrži vrućinu i skinuo je sako. Snajki Priji čestitao je u crkvi venčanje u beloj košulji, nasmejan od uha do uha.

A atmosferu ispred crkve,

dok su čekani mladenci, novinarka TV „Prve“koja je bila na licu mesta okarakteri­sala je kao „veoma napetu“! Kiša je mladence omela da odmah izađu iz crkve, pa su tek kada je prestala, kočijom ponovo otišli do kuće na Bežanijsko­j kosi. Filip je na pragu svog doma, po starom srpskom običaju, Priju preneo preko praga!

A dok su oni odlazili, mama Aleksandre Prijović kitila je muziku! Kumovi Teodosić

i Pejović bacali su novčiće ispred crkve, a Pejović je rekao:

- Mnogo sam srećan i ponosan na svoje kumove, naravno da ću da pevam na svadbi!

A svekrva Lepa Brena za „Alo!“je posle crkvenog venčanja rekla:

- Ovo je posle rađanja dece najemotivn­jii trenutak. Poželela sam im zdravlje, sreću i da uživaju u životu jer imaju sve uslove za to. Da budu pametni i vredni kao što su bili i do sada. Nisam im dala nikakav savet. Oni moraju da se dogovaraju ko vodi glavnu reč. Dogovor je mir u kući. A to što je kiša počela da pada - pa to je Boba sve toliko dobro organizova­o da je čak poručio kišu nas malo rashladi. Pevaću im, naravno, jer pevala sam i na tuđim svadbama. Danas smo domaćini i trudimo se da sve prođe kako treba.

Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović, nije mogla da sakrije suze:

- Obećala sam sebi da neću zaplakati, međutim, nisam mogla da izdržim. Ćerki sam rekla da ostane jaka i da ne zaplače, a ja sam prva pustila suzu. Srećna sam, a to što je pala kiša na venčanju znači samo jedno pare - rekla je ona.

Građansko venčanje i žurka održani su u jednoj svečanoj sali na Novom Beogradu.

 ??  ?? Aco Pejović sa suprugom Bane Obradović sa lepšom polovinom Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom Kiki Lesandrić
sa sinom Mlađan Dinkić
sa suprugom
Mladenci sa roditeljim­a u crkvi Milica Pavlović
Mali „fića“za velikog Fiću, poklon od prijatelja
Aco Pejović sa suprugom Bane Obradović sa lepšom polovinom Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom Kiki Lesandrić sa sinom Mlađan Dinkić sa suprugom Mladenci sa roditeljim­a u crkvi Milica Pavlović Mali „fića“za velikog Fiću, poklon od prijatelja

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia